Økonomisk 36/50 Farver, Fibre, Uld, Garn, Vævet Uld til Filtning Nål Filtning Hånd Spinnings DIY Håndværk Materialer
Økonomisk 36/50 Farver, Fibre, Uld, Garn, Vævet Uld til Filtning Nål Filtning Hånd Spinnings DIY Håndværk Materialer
Sku: w372
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr29.24 kr44.30

Beskrivelse:

Økonomisk 36/50 Farver, Fibre, Uld, Garn, Vævet Uld til Filtning Nål Filtning Hånd Spinnings DIY Håndværk Materialer

Funktioner:

1. Høj kvalitet materiale-vores uld vævet er lavet af blødt fiber uld, som er nybegynder i nålefilt, den foretrukne og mest populære blandt håndværkere.

2. Rige farver-hver pakke kommer med 36/50 smukke og lyse regnbuens farver, luftige og bløde, lyse farver, meget velegnet til håndlavet uld.

3. Perfekt emballage-hver farve leveres med en praktisk genanvendelig pose, hver farve uld omkring 3 gram.Der er en farve, i den taske, som er meget let at afhente den ønskede farve, så du ikke behøver at bekymre sig om deres farve bliver rodet.

4. Almindeligt anvendt til at opfylde dine behov for forskellige stilarter af DIY-nålefilt og våde filt.Perfekt smykker, taske gør, nogen håndværk og god ferie gave til børn.

5. Produkt fordele: 100% uld, fiber længde 5.5-7cm, finhed 18.5-26um, at det er en høj kvalitet materiale for hånden-stikke industri og tekstil-industrien.Både nålefilt og våd følte kan gøres, med god virkning og stabil kvalitet.

6. Velegnet til følte DIY.Velegnet til nål stansning, våd stansning og spinnings.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.

Specifikation:

Materiale: uld

Farve: 36 farver/50 farver

Vægten af hver farve: om 3g

36/50(valgfri) x Uld

Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.simonemoelle.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT 8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).

Tags: xs antal wintage sag.

  • Model-Nummer: filtning af uld
  • Type: Sysæt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Bruger: Håndsyning
  • Materiale: Uld
  • Sæt Type: No
  • Type Engroshandel: No