12pcs Plast Påske Æg Hængende Ornament Børn Toy DIY Kunsthåndværk Maleri Skum Æg Til Påske Party Hjem Dekoration
12pcs Plast Påske Æg Hængende Ornament Børn Toy DIY Kunsthåndværk Maleri Skum Æg Til Påske Party Hjem Dekoration
Sku: w37273
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr17.48 kr26.89

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Disse påskeæg er lavet af hård, genanvendeligt polypropylen tyk plast, og de er sprøjtet til at simulere virkelige farverige påskeæg.Fra en afstand, de ligner rigtige æg, både i form og udseende.

2. Materialet er robust, sikker og ikke let i stykker.Det er meget velegnet til børn at spille, lege, spil, og også egnet til tegning praksis.

3. DIY påskeæg: Disse forskellige farvede æg er god Påske æg legetøj, der giver børn til at lave kunstneriske værker, såsom maleri, dyr, blomster, tegnefilm og andre søde mønstre til at forbedre børn er hands-on evne og opstandelse Festival om Tro.

4. Interessant Påske dekorationer: 12 søde Påske æg kommer med en bærestrop, kan du bruge dem som påskeæg dekorationer, hænge dem på træer, blomster, og alle dine favorit planter til at forbedre din opstandelse Festival atmosfære.

5. Udsøgt dekoration design: Disse farverige påskeæg er ikke kun egnet til Påske æg tree dekoration, men kan også være lavet i Påske kranse, Påske blomst vinstokke, Påske grene som blomsterdekorationer og hjem dekorationer, samt Påske, udsigt til have, fester og andre aktiviteter En stor dekoration.

Beskrivelse:

Party gave poser, part præmier, ferie, gaver, miniature nyhed legetøj, greb tasker og pinata fyld, karneval og meget mere!

Specifikationer:

Materiale: plastik

Størrelse: 3.8*5.6 CM

Antal: 12pcs/taske

Farve: farverig

Pakke Inkluderet:

12 * Plast Påskeæg

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xr iphone wwe sag.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)