ALWAYA LÆSE Trykt kortærmet T-shirt Kvinder Sommer O-hals Bomuld T-Shirt Kvinder Casual Løs t-Shirt Femme Sort & Hvid
ALWAYA LÆSE Trykt kortærmet T-shirt Kvinder Sommer O-hals Bomuld T-Shirt Kvinder Casual Løs t-Shirt Femme Sort & Hvid
Sku: w376
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr39.66 kr49.58

Beskrivelse:

Varm Lynhurtig

1. På grund af computerens skærm og den faktiske optagelse lysstyrke og andre grunde, vil der være en vis farveforskel.Der henvises til den endelige farve til vores aktuelle varer.I skal vide dette, før du køber det.Tak!

2. Hvis du ønsker at se real foto, skal du kontakte sælgeren.

3. Før du betale for en ordre ,skal du sørge for, at du angiver den korrekte leveringsadresse Postnummer og telefon.Alle elementer vil kun blive sendt til den leveringsadresse, som du har angivet.Tak !

Om Størrelse

1. Shop display størrelse er alle Asiatiske størrelse .Der henvises til størrelse chart før du køber.Vælg ikke direkte efter at du har vaner.

2. Hvis du ikke ved, hvordan at vælge den størrelse, skal du kontakte sælgeren for at få hjælp.

3. Størrelsen kan have 2-3 cm adskiller sig på grund af den manuelle måling, skal du forstå.

Forsendelse

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 3-5 arbejdsdage for at forberede din ordre, på grund af vores mange ordrer hver dag.

2. Når du betalingen, hvis du vil ændre adressen, bedes forlade os den nye adresse så hurtigt som muligt, før vi sender pakken.

3. Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.Tak!

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med dit køb og vores service, kan du efterlade os fem-stjernede feedback og positive kommentarer om din oplevelse, vil vi sætte stor pris på det.

2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Tak!

Tags: xp dt325b printer.

  • Mønster Type: Udskriv
  • Materiale: BOMULD, Polyester
  • Krave: O-Hals
  • Tøj Længde: Almindelig
  • Ærme Længde(cm): Kort
  • Dekoration: Ingen
  • Stof Type: Klædes
  • Ærme Stil: Almindelig
  • Stil: Casual