Oppustelige Havfrue Swimmingpool Flyde, Svømme Ring Blister Svømning Cirkel Flydende Række Vand Stol Havfrue Svømning Ring Party fornuftig
Oppustelige Havfrue Swimmingpool Flyde, Svømme Ring Blister Svømning Cirkel Flydende Række Vand Stol Havfrue Svømning Ring Party fornuftig
Sku: w3866
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr107.80 kr165.82

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Premium Materiale: svømning ringen er lavet af høj kvalitet blød og tyk PVC-materiale, som kan sikre luftcirkulationen og sikre sikkerheden, når de leger i vandet.

2、Nem at Puste op: Det kan pustes op med en elektrisk pumpe/hårtørrer/håndpumpe.Efter brug, bare punktere det, fold det op, og sæt den i en kurv for at gøre det mere kompakt og lettere at opbevare eller transportere. (Ekskl oppustelige udstyr).

3、Let at Opbevare: Den store havfrue svømning ring er sammenklappelig og kompakt.Du kan puste og deflatere det hurtigt og nemt, bare at rulle den op og nemt gemme det eller tage det med dig, når du har brug for det.

4、Sommer Gave: Den farverige svømning ring med søde havfrue hale uddannelse tiltrækker børn og voksne-og gør det pool tid mere spændende!Giv det til dine venner og familie.Den bedste fødselsdagsgave, den perfekte gave til sommer swimmingpool.

5、Høj Kvalitet: Efter strenge lufttæthed test, det vil ikke lække.Fremragende teknologi, kvalitet inspektion i mange lande, kvaliteten er mere garanteres.

Funktioner:

1.Den søde havfrue svømning ring, er den smukke natur for dig, tiltrækker alles opmærksomhed, og du kan frit lege med børnene.

2. Det kan hurtigt blive oppustet og deflateret, som er praktisk til opbevaring og transport.Vores svømning ring vil bringe dig glade for underholdning.

3. I den varme sommer, de fleste mennesker kan lide vand.Uanset hvor du vælger at gå, hvad enten det er i havet eller en rolig swimmingpool, du har brug for en partner, der gør du føle sig godt tilpas.

Specifikationer:

Navn: Havfrue Svømning Ring

Materiale: miljøvenlige PVC

Størrelse:, efter at inflationen, den ydre ring er om 95cm/37.40 i, den inderste ring er om 36cm/14.17 i

Vægt: ca 600g

Packing Liste:

1*Havfrue Svømning Ring

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Tags: yx150 bryst.

  • Vægt: About 600g
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: PVC
  • Anbefaler Alder: 7-12y, 4-6y, 12+y, 25-36m
  • Navn: Mermaid Svømning Ring