9 Stk Udskiftning Kat Fjer Toy Sæt Kat Feather Teaser Wand Toy For Killing / Kat Sjov Motion Spiller Uden Stok
9 Stk Udskiftning Kat Fjer Toy Sæt Kat Feather Teaser Wand Toy For Killing / Kat Sjov Motion Spiller Uden Stok
Sku: w41568
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr24.79 kr40.61

Beskrivelse:

9 Stk Udskiftning Kat Fjer Toy Sæt Kat Feather Teaser Wand Toy For Killing / Kat Sjov Motion Spiller Uden Stok

Emballage omfatter:

1 x fiskestang

4 x fjer legetøj

2 x orm legetøj

1 x fisk toy

1 x mus

eller

1 x fiskestang

5 x fjer legetøj

2 x orm legetøj

1 x fisk toy

1 x mus (Vælg efter dine behov.)

Beskrivelse:

1.Value pack din kats yndlingslegetøj: katte kan lide legetøj med fjer, de spiller vanvittigt!Fjer legetøj omfatter fiskestænger, fjer legetøj, orm, legetøj, fisk, legetøj og mus legetøj.

Når det er koldt udenfor, og du kan ikke spille i haven, disse legetøj, der vil gøre din kat løbe rundt.Det kan holde din kat underholdt i flere timer om dagen.Lad dem tilbringe en lykkelig tid med dig!

2.Forbruge energi og holde din kat sund: velegnet til killinger og katte i alle aldre og størrelser.Med fjer og orm legetøj, du kan udføre realistisk fugl/dyrs bevægelser.Det vil svæve i luften for at tiltrække katten er opmærksom, så katten kan starte flipping, springe, jage, og skrabe legetøj, forbrugende overskydende energi, uddannelse og forbedring af kattens fysiske kondition.Katten sov godt.

3.Høj kvalitet, sikkerhed og sundhed: alt legetøj, der er lavet af sikre og ikke-giftige materialer.Den naturlige fjer inspirere den vilde natur af katte, og er meget venlige at katte.Den teleskopiske fiskeri toy utility model er lavet af materialer med højere elasticitet og hårdhed, og er tykkere og mere holdbar.Håndtaget af fiskeri legetøj er lavet af EVA-skum, som er meget behagelig at holde.

4.Din simple interaktive legetøj: Med disse fjer legetøj, du nemt kan interagere med din kat.Teleskop fiskestang strækker sig ganske langt (fra 38 cm til 98 cm), rebet er lang nok til at dække et større rum for katte at spille, hold fingrene væk fra skarpe kløer, så dine hænder vil ikke blive ridset .Derfor kan du træne din killing, så det ikke vil angribe din hånd, og du kan spille med flere katte.

5.Interaktion og Motion: Pet fjer legetøj kan gøre katte klip, springe, jage øvelser i interaktive spil til at opretholde smidighed og sundhed.Det kan styrke forbindelsen mellem pet og ejeren, og dermed skabe tillid og kammeratskab.

Funktion:

Materiale: EVA skum

Fiskestang størrelse: 38-98cm

Bemærkninger:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.Tak for din forståelse.

Tags: skay gato -, kat for toy, vand-gato -, kat stick toy, kat spil stick, kat wand, gato kat, collares gato -, for killing toy, døren gato -.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Legetøj Type: Fjer Legetøj
  • Type: katte
  • Materiale: eva skum
  • Er Smart Enhed: No

Relaterede varer