YCK Forlygte Ændring Upgrade Special Bil Overførsel Ledninger Adapter Seletøj Til 2020-2021 Toyota RAV4 Fra Halogen Til LED
YCK Forlygte Ændring Upgrade Special Bil Overførsel Ledninger Adapter Seletøj Til 2020-2021 Toyota RAV4 Fra Halogen Til LED
Sku: w41679
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr476.43 kr501.48

Beskrivelse:

Venlige Påmindelser

Ovenstående er et citat, der for et par forlygter, der er egnet til en bil.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, tak!

Bemærk:

Denne opgradering ledninger, der anvendes Til 2020-2021 Toyota RAV4 lav-profil ( halogen forlygter) opgradere til high-profil (LED-forlygter).som vist nedenfor.

Sikkerhed:

Alle stik er blevet parret og tilsluttet uden problemer, så der er ingen grund til at bekymre sig om imprægnering.De ledninger, der er tykkere end den oprindelige ledningsnet, og der er ingen grund til at flytte ledninger i kroppen og i dagtimerne, og der er ingen grund til at bekymre sig om sikkerheden af ledninger.

Garanti

1. Elementer vil blive testet for at sikre 100% i orden før afsendt og vil blive pakket op, sikkerhed, hvis du fik en beskadiget vare, bedes du kontakte os hurtigst muligt,kan du vælge en refusion eller ændre til et nyt efter forhandling. 2.item farve, der vises på billederne kan være lidt forskellige på de forskellige computer-skærm,tak for din bedes forståelse.

Feedback

Tak så meget for at vælge os.Din positive kommentar er meget vigtigt for vores firma,hvis du er tilfreds med os, 5-stjernede feedback vil være meget værdsat.Tak.

Om Forsendelse

1. Elementer vil blive sendt inden for 24 timer normalt på Kina arbejdsdage efter betaling er bekræftet. 2. De fleste af de elementer, der vil blive afsendt fra www.simonemoelle.dk Standard Shipping / ePacket / China Post, der er Registreret luftpost, osv. 3. Korrekte adresse (Inklusive Postnummer og Telefonnummer) er meget vigtigt for pakkelevering. 4.Told skat og andre gebyrer, som skal betales af kunderne.Det er kundens pligt til at samarbejde, toldkontrol og toldbehandling.

Leveringstid

TIL Rusland, Spanien,USA , Omkring 15-25 dage.TIL Europa , Ca 15-30 dage.AT Canada / Australien, Om 18-35 dage.TIL et andet land, Om 18-39 dage.Hvis du har brug for varen hurtigst muligt,bedes betale for forsendelse gebyr for at vælge hurtig forsendelse som DHL, www.simonemoelle.dk Premium Forsendelse,tager omkring 4 -15 dage.

Brand Historie

Vi har Professionel Bil Forlygter og Forlygte Tilbehør Leverandør fokus på bilforlygte ændring for mere end 5 år, mere end 3000 biler installation oplevelse i Guangzhou, Kina, Hvis du ikke kan se det element, du ønsker, skal du sende os varen billede, vi vil gøre vores bedste for at finde ud af det for dig.Tak skal du have.

Tags: glock pistol, glock greb, airsoft, airsoft gun metal, m4 lyddæmper, ghost rider toy, airsoft m4, anvendelsesområde, ghost rider, led strip strobe.

  • Forsendelse: Drop shipping
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • For Køretøj, Der Mærker/Modeller: TOYOTA
  • Element Type: Lys Linjer
  • Year: 2020-2021
  • Item: opgradering wire harness
  • velegnet til: en bil
  • Model Navn: 2020-2021 Toyota RAV4
  • Stik Type: H1
  • For bil lampe: forlygte
  • Certificering: Ingen
  • Mærke: YCK