Tror Yixing Yixing Rå Malm Berømte Fuld Manuel Mørk-rød Emaljeret Keramik Tepotte Skitse Kettle Tekande Syd Kung Fu Te Har
Tror Yixing Yixing Rå Malm Berømte Fuld Manuel Mørk-rød Emaljeret Keramik Tepotte Skitse Kettle Tekande Syd Kung Fu Te Har
Sku: w43626
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr138.30 kr216.10

Beskrivelse:

"raquo;2807022774laquo;11027627;2131927727;"27877o;" 320437278772laquo;2031638383881;laquo; 20316 & laquo;35013; " 30418;"35013; Lilla mudder

Klart vand og mudder

Virksomhedens certifikat

Køber har brug for at vide :

1. Prisen for produktet

Alle produkter i vores virksomhed er tydeligt markeret i pris, ikke er falske, pris er den pris, skal du ikke acceptere forhandlinger pris, fuld 2000 blandede partier i forhold til prisen niveau, ikke kan nå op på den mængde af den faktiske pris niveau af varer, er ikke vores stive, årsagen er enkel, stor mængde prisen er lav, ingen volumen overenskomstforhandlinger er meningsløs, du skal vide.

2, om størrelsen

Alle specifikationer og størrelser af vores produkter er manuelt målt.Lilla sand produkter er håndlavede produkter, den sintring temperatur påvirker svind ratio, der er mindre fejl, der hører til de normale fænomen, du skal vide.

3, på farve 1: produktet er påvirket af skyderiet miljø og lysstyrke. 2: i henhold til de forskellige indstillinger af computer-skærme hver dag, der er kromatisk aberration. 3: i henhold til forskellige partier, den ovn temperatur er forskellige.Bemærk, at farven kontrol er normalt på grund af ovennævnte årsager.

4. På logistik og godstransport

Hvis mængden af varer, der er små, vil vi sende hurtig levering.Omkostningerne af hurtig levering er baseret på de faktiske omkostninger, vi sender.Det er umuligt at tjene penge fra slægtninge på hurtig levering gebyr.

Vi opkræver kun 30 yuan for træ hylde, og den logistik, der betales ved ankomsten.Du skal vide.Virksomhedens logistik, Debon, Tiandi Huayu, Aneng, Chengdu Logistik og andre store og små logistik, anbefaler vi, Aneng logistik pårørende, fordi de fleste områder af Aneng Logistik leveres dør-til-dør service, for køberne at spare en masse besvær.

5. På:

Vores virksomhed forpligter sig til firmagaver, at åbne gaver, firmagaver virksomhed hele året rundt.Velkommen til at ringe til fabrikken for diskussion.

6. Om levering af varer

Fordi vores produkter er af kunsthåndværk, leveringstiden er længere, nogle gange nogle produkter ikke er på lager, men så længe den varer til salg vil altid være produceret.Vi plejer at sørge for at sende varerne inden for 48 timer efter at betaling er foretaget af de pårørende.Vi vil kommunikere med dig i andre tilfælde.

Tags: kinesisk grøn te, kettl, kinesiske puer te, porcelæn tepotte, 45 graders bøjning, krus ring, te tekande, ler tekande, oolong te, glas tekande.

  • Vigtigste Downstream-Platform: Andre
  • Mærke: tcup
  • Oprindelsessted: Yixing city
  • Materiale for Kunst og håndværk: Yixing
  • Kapacitet: 201-300 ml
  • Specifikationer: Lilla mudder
  • Kategori: tekande
  • Materiale: Lilla Ler

Relaterede varer