Rear Seat Cowl Dække for Suzuki GSXR GSX-R 600/750 2006-2007
Rear Seat Cowl Dække for Suzuki GSXR GSX-R 600/750 2006-2007
Sku: w4434
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr94.13 kr120.70

Beskrivelse:

Rear Seat Cowl Dække for Suzuki GSXR GSX-R 600/750 2006-2007

Dette er en reservedel til din Rear Seat Cowl ,kan det øge udfører og gøre det fremragende som godt, som de bruges til, det er tid til at udskifte og opgradere Rear Seat Cowl til din cykel nu !!

Montering Suzuki GSXR 600 2006-2007 Suzuki GSXR 750 2006-2007

Funktioner: 100% Helt nye og Aldrig brugt.Materiale: Høj Kvalitet ABS-Plast Farve: SORT OEM-montering,Ingen installation, instruktion

Pakken indeholder: 1 rear seat cover

vi accepterer Alipay,Paypal,Visa,Master Card,Western Union,Moneybookers og Betalingskort som betalingsmiddel.

Betalingen skal være modtaget inden 7 dage efter afslutningen af auktionen,hvis du ikke kan foretage betaling,bedes du kontakte os,vil vi hjælpe dig med at tjekke, om der er nogen problemer på det.

Mere Betaling imformation Klik venligst Vores Butik Politik.

Varer afsendes normalt inden for 1 arbejdsdage efter betaling er ryddet.Købere har det fulde ansvar for at give os den korrekte leveringsadresse.Hvis køber ønsker at ændre leveringsadresse, du har brug for at give os levering-adresse på kassen side, før betaling.Eventuelle ændringer i adresse efter kassen, vil ikke blive betragtet som gyldige.

Vi sender vores varer Via Kina Post Air Mail Med Tracking Nummer.Efter 3-5 dage, vi sender ud, kan du spore shipping oplysninger i Kina Post hjemmeside.

Hvis du ønsker at sende af EMS,DHL,FedEx,UPS,TNT,AAE eller Andre Hurtig,Bedes du Kontakte os.

Mere Forsendelse imformation Klik venligst Vores Butik Politik.

Hvis du har spørgsmål på de følgende spørgsmål, bedes du kontakte os med det samme !Du ikke opfylder punkt.Vare ikke passer til din bil perfekt.Varen ankom er defekte, brudte eller ufuldstændige.Modtager du ikke varen inden for 24 dage.Du modtager en forkert vare

Hvis produktet er blevet vurderet, at problemet ovenfor.Købere vil modtage en fuld eller delvis tilbagebetaling, eller en udskiftning produkt eller dele.Når købere opfordres til at sende tilbage den defekte vare, vil en udskiftning vil blive sendt til købere efter den returnerede vare er modtaget.Vi vil tage det fulde ansvar for porto gebyr.Udskiftning produkter er forsynet med den samme garanti som de returnerede produkter.

Mere Garanti imformation Klik venligst Vores Butik Politik.

Hvis du har spørgsmål, bedes du e-mail til os uden at tøve.Vores venlige personale vil besvare dine e-mails straks og hjælpe dig til at sikre din købsprocessen let og glat!.

Vores kundeservice Åbningstider er mandag-lørdag fra 9:00 - 21:00 ( HongKong Tid, GMT+8:00}

Købere anbefales at efterlade en positiv feedback, på de ting, de modtager, hvis de er tilfreds med køb og service.Vi vil automatisk lade en positiv feedback for købere på samme tid, når du betaler til vores konto.

Vores mål er at tjene positiv-og 5-stjernede feedback i alle kategorier.Så kontakt os inden de forlader neutrale eller negative.feedback, eller hvis du ønsker at forlade mindre end 5 stjerner, så vi kan løse dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

Mere Politik imformation Klik venligst Vores Butik Politik.

Tags: xr leopard glitter sag.

  • Støbning: ABS
  • Materiale Type: Høj kvalitet ABS plast
  • Mærke: MORUIBAO
  • Motobike Gøre: SUZUKI
  • Malet: Ja

Relaterede varer