Træ Breve til Hjemmet Indretning til stuen Træ Hjem Breve til Væg Udsmykning med Kunstig Eucalyptus Blade Krans
Træ Breve til Hjemmet Indretning til stuen Træ Hjem Breve til Væg Udsmykning med Kunstig Eucalyptus Blade Krans
Sku: w45480
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr153.75 kr269.68

Beskrivelse:

Hjem Log Wall Decor: Perfekt stue dekoration.Hvis du elsker at dekorere for sæsonen, bare skifter ud krans.Tilføj et forår krans som foråret indretning, stue indretning vil tilføje et Tryk af foråret til dit hjem!!

Materiale: træ breve til væg udsmykning er lavet af massivt træ, som er robust og ikke-fading.Den kunstige eucalyptus blade krans er lavet af høj kvalitet silke, PE, PVC, ikke-giftige og smagløst.

Nem Installation: Der er to bøjler på bagsiden af hvert bogstav, kan du nemt hænge brevet lodret eller vandret.En fantastisk tilføjelse til dit moderne hjem wall decor.

En Fantastisk Gave Idé: Dette hjem tilmelde indretning er en stor housewarming gave eller et jubilæum gave for par!Vi har selv set det, der gives som Julegaver og fødselsdagsgaver.

Perfekt tegn for moderne dekoration.Vis dit hjem er varmt og indbydende med denne smukke tegn!En fantastisk tilføjelse til dit moderne hjem!

størrelse:25cm x 25cm x 10cm

Materiale:Træ

farve:brun

Pakkens Indhold:

1 x Home Decor Træ Bogstaver Sæt

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Efter-salg Service

Vi er Pålidelige sælger.

Faglig efter-salg service for vores kunder.

Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre, bedes du kontakte os i forvejen ,vil vi altid er her til at løse problemer for dig.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.

Min Kære Ven,

* Vi støtter Engros/Drop Shipping For

* Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"Drop Shipping Orden", vi vil prioritere det.

* For Engros/Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter , er du velkommen til at kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Tags: kunstig plante i potte, bird of paradise anlæg, anlægget væggen, kunstige eucalyptus garland, grøn mur, eucalyptus udskriv, eucalyptus garland, grønne anlæg, kunstig plante væggen, kunstig grøn mur.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer