Luksus Spejl Glas, Metal Opbevaring Skuffe Guld Rund Plade Desktop Småting, Smykker, Makeup Vise Skuffe Plade
Luksus Spejl Glas, Metal Opbevaring Skuffe Guld Rund Plade Desktop Småting, Smykker, Makeup Vise Skuffe Plade
Sku: w46182
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr42.33 kr81.42

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Geometriske Glas Og Spejl Design--Geometrisk form,er den nederste spejl,grænsen er gennemsigtig,mere i stand til at fremhæve den luksus, stil og tre-dimensionelle mening.

Bred Vifte Af Anvendelser--Kan bruges til tallerkener, vaser,opbevaring og mange andre funktioner;Det er perfekt til dit smykkeskrin.Skuffer er perfekte til servering, til brug på indgangen bord, kommode, skammel eller endda til servering af drinks, en dekorativ skuffe.kombinere funktionalitet og skønhed.Enkel form,alsidigt rum.

Nordisk Design-Koncept-En gratis og let liv koncept, med en luksuriøs guld farve og en geometrisk gennemsigtigt glas stykke til en bred vifte af stilarter.

Stor Gave--Som det er en praktisk og dekorativ retro-stil organizer til at opfylde dine personlige kommode eller natbord, det er fantastisk til Valentinsdag, bryllupsdag, fødselsdag, Jul eller til Mors Dag og meget mere.

Pladsbesparende: designet i den rigtige størrelse, nem at gemme dit skrivebord tilbehør, mens de tager ikke meget plads og kan holde typer af bruser leverer praktisk og pænt organiseret, og en effektiv livet helper, der er specielt designet til dig.

Specifikation:

Materiale: Metal, Glas

Størrelse S: 18x18x4cm / 7.1x7.1x1.6tommer

Størrelse L: 24.5x24.5x4.5 cm / 9.6x9.6x1.8inch

Pakken Indeholder:

1 Stykke Spejlet Crystal Forfængelighed Skuffe

Bemærk:

Farven kan være lidt anderledes på grund af den farve kalibrering af hver enkelt skærm.

Vent lidt måle afvigelsen på grund af manuel måling.

Tags: microfiber nattøj, metal tray, wooden makeup vanity mirror, vintage makeup vanity mirror, rektanglet, der serverer skuffe, glas, spejl-bakke, decor tray, bil værelses spejl, tray wooden, lange spejl.

  • Mærke: Serenable
  • Model-Nummer: Spejlet Crystal Forfængelighed Skuffe
  • Bruger: Service
  • Materiale: Metal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer