Sort Messing Badeværelse Toilet papirrulleholderen Væggen maounted Væv Organizer
Sort Messing Badeværelse Toilet papirrulleholderen Væggen maounted Væv Organizer
Sku: w4625
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr87.58 kr125.15

Beskrivelse:

Funktioner:

1/toiletpapir stativet er lavet af høj kvalitet messing, der kan undgå korrosion som at forlænge dens levetid.Bunden af det samme materiale kan være fast fast til væggen.Messing er også et hårdt materiale, der modstår ridser.

2/til vægmontering.Alt tilbehør er inkluderet i pakken.Du skal bare vende flere skruer, og så kan du lave det på uanset hvilken form for overflade af væggen.

3/fastsættelse er skjult, så det vandt¡t påvirke hele skønhed toiletpapir holder.Design af cover undgår at gøre det væv, de er våde.

4/hele serien indeholder: enkelt håndklæde bar, dobbelt håndklæde bar, badekar håndklæde hylde, toilet børste, tandbørste holder, papirholder, sæbe-holder, håndklæde ring, tøj krog, toilet papir kurv, sæbeskål, grab bar, hårtørrer indehaveren.

Specifikation:

Materiale: Sort Messing

Farve: Sort

Størrelse: 19.5cmx11.7cm(7.67inx4.61in)

Antal: 1 Stk

Bemærk: 1.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

1 x papirholderen

Tags: xr protective matte glass 30.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer