Glas Mikroskop Filtre 32/35mm Farve for At Øge Billedets Kontrast og Klarhed, Gennemskinnelige Filter
Glas Mikroskop Filtre 32/35mm Farve for At Øge Billedets Kontrast og Klarhed, Gennemskinnelige Filter
Sku: w48529
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr70.80 kr80.47

Beskrivelse:

Mikroskop Filter 32/35mm Farve Filter til At Øge billedkontrasten og Gennemskinnelig Klarhed Filter

1. Green filter ved at observere den røde detaljer på modellen, ved hjælp af den grønne filter kan øge kontrasten af prøven oplysninger, der er kontrast.Det er endnu mere vigtigt, når du tager på fotografisk sort / hvide negativer.Fordi generelt panchromatic film er særligt følsomme over for blåt og grønt lys, men er kedeligt at rødt lys.Den negative af hematoxylin-eosin farvede eksemplarer er for lyst, uden grønt filter.Når den grønne filter er anvendt, den blå farve af oplysninger om prøven er absorberet at vise et naturligt billede.

2. Gul-grøn filter gul-grøn-filter med en høj absorption rate er meget vigtigt for observation af ufarvede prøver, som dyrkede celler med lav kontrast.

3. Den gule filter er også god til observation af levende celler.Kontrasten af det mikroskopiske R billede er for stort, og de gule filter rigtigt kan vise den blå detaljer på prøve, når oplysninger om det objekt, billede, er ikke klart.

4. Den blå filter er gennemsigtig, til 430-480nm og bruges til at observere, gul og grøn farvede eksemplarer og deres microphotographs.

Farve filteret er en standard farve filter for biologiske mikroskoper, med en diameter på 32 mm og 35 mm.Når den er i brug, farve filteret kan vælges rimelighed i henhold til modellen og brug, som kan forbedre kontrasten af prøven billede og lette observation.Princippet om at tilføje farve filtre er, at når du ønsker at svække en bestemt farve, tilføje den samme farve filter som denne farve, når du ønsker at forbedre en bestemt farve, kan du bruge modsat (supplerende) farve.

Tags: plankonveks linse, microscop til lodning, microscop, ris shaper, blå filter glas, valplast, blå filter, mosaic ur, plano kvinder, italiensk plano.

  • Struktur: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Brug: Optisk
  • Mærke: SRATE
  • Certificering: Ingen
  • Materiale: Andre
  • Form: Plano