1pc Rustfrit Stål Serviet Rack Kasse Dispenser Trekant Papir Væv Holder Hjem
1pc Rustfrit Stål Serviet Rack Kasse Dispenser Trekant Papir Væv Holder Hjem
Sku: w48664
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr61.27 kr95.72

Beskrivelse:

(1)Høj Kvalitet Materiale: vævet indehaveren er lavet af høj kvalitet rustfrit stål for holdbarhed.Overfladen er galvaniseret for at gøre det rust-resistent og høj stabilitet, sikre lang anvendelige.

(2)Metal Trekant Design: Trekant form fastholder stor stabilitet, ikke let at læne sig og falde over.Uden enhver form for dækning, sætte eller tage væv meget let.

(3)Spar tid: Geometriske trekant åbent design, let at udskifte og bruge, for ikke let at såre dine hænder.Brug det væv, der holder til at bruge mindre tid på at lede efter, hvad du har brug for og mere tid til at bruge på vigtigere ting.

(4)Interessante Gaver: Europæiske geometriske kreativ stil, ikke kun kan organisere det væv væv organisation, men kan også bruges som en kreativ gave til familie og venner, eller som en stue dekoration, meget velegnet til opbevaring og dekoration.

(5)Bredt Udvalg af Anvendelser: det Store for stuen, køkkenbordet, picnic bord, selv kontor, og butik.Det at organisere dit papir, servietter, breve, regninger, kvitteringer og meget mere.

Materiale: Rustfrit stål

Farve: gylden/sølv

Vægt: 252.0 g

Størrelse: 17x4.5cm

1pc væv holder

1.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, den faktiske størrelse kan være lidt anderledes.

2.Vær opmærksom på, at på grund af lys-effekter og skærmens lysstyrke/kontrast osv., farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare kan være en smule anderledes.

Tags: servietringe indehavere strand, mobile ringe indehavere, rustfrit stål desoldering box, servietringe indehavere angel, servietringe holyday, af rustfri stål, forhængsringe indehavere, rustfrit stål serviet storage rack, servietholdere ringe, rustfrit stål serviet kurv.

  • Funktion: Lager
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Andre
  • Tabel Dekoration & Tilbehør Type: Servietringe