E8BE Hånd Fri Bærbare Fan Personlige USB Lille Ventilator Lydløs Genopladelige Bøjelig Fan
E8BE Hånd Fri Bærbare Fan Personlige USB Lille Ventilator Lydløs Genopladelige Bøjelig Fan
Sku: w50066
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr119.87 kr162.01

Beskrivelse:

E8BE Hånd Fri Bærbare Fan Personlige USB Lille Ventilator Lydløs Genopladelige Bøjelig Fan

OOTDTY

Funktioner: Med møllen vind-indsamling-teknologi og op til 60 ventilatorvinger, bærbare hals fan, kan skabe stærke og luft nok til at køle ned på det område i nærheden af dit ansigt, skal du straks lindring, når de arbejder i varme omgivelser, vandreture, shopping, udendørs fra sommeren dage.Udstyret med stor kapacitet genopladeligt 9000mAh-batteri, kan du nyde den dobbelte arbejdstid end andre modeller med færre omkostninger.Vores hængende hals ventilatoren kan køre i op til 20 timer, når den er fuldt opladet, afhænger af hastigheden.

Drage fordel af det nyeste børsteløs motor, du kan næsten høre støj ved hastighed 1, lyden er så lav som til 36 db, således at køle dig selv i fredelige omgivelser.

Den fashionable hængende fan kan være omkring din hals under lille vægt, vil du ikke føle dig træt med hud-venligt materiale, som bidrager til at bære med nogen anstrengelser for camping, sport, rejser, kørsel og træner i varme dage.

Den midterste del kan være bøjelig justerbar til at være passende for de fleste mennesker, i modsætning til andre stabilt design på markedet, kan du udvide blæseren forsigtigt for at en behagelig vinkel.

Alle luftudtag er kun beregnet på begge sider for at gøre luften flyde mere koncentreret.Takket være den skjulte design af bladet, du behøver ikke at bekymre dig om dit lange hår sidder fast i.

Specifikationer: Materiale: ABS

Spænding: 5V

Batteri kapacitet: 9000 mA

Gear: 3

Støj: ≤36 db

Produkt størrelse: ca. 21.5x17.95x5.8/8.46x7.06x2.28in

Farve: blå pink hvid

Pakken Indeholder: 1PC x Hals fan

1 x USB-kabel

1PC x brugervejledning

bemærk: Ingen detailemballage.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Tags: yzf 1000 fender.

  • Model-Nummer: E8BE8YY203031
  • Spænding: 5V
  • Certificering: Ingen
  • Mærke: Free_on
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Pakke: Ja
  • Batteriets kapacitet: 9000 mA
  • Type: USB-Fan