100CM Sommer Baby Oppustelige Swimming Pool for Børn Runde Bassin Badekar Bærbare Børne Udendørs Sport Spil Legetøj Ocean Bolden Swimmingpools
100CM Sommer Baby Oppustelige Swimming Pool for Børn Runde Bassin Badekar Bærbare Børne Udendørs Sport Spil Legetøj Ocean Bolden Swimmingpools
Sku: w504
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr39.98 kr68.90

Beskrivelse:

1: Levering producenter.Vi støtter sending salg.Støtte engros.

2: Vi kan placere en ordre med en fil.Og vil feedback ordrenummer.

3: langsigtet samarbejde.Findes på lager.Afsendt til enhver tid.Prisen er gunstig.

4: One-time betaling, hurtigt og nemt.

5: pakken indeholder ikke nogen faktura og LOGO.

6: uanset hvor mange ordrer, der er afsendt, kan du holde op.

7: Støtte sælgers valg af logistik-kanaler.

Oppustelige Swimmingpool Runde Børn Bassin Badekar til Indendørs Udendørs Indre gårdhave Svømning Børn, Sommer, Vand, Spil, Legetøj

Funktion:

1. Holdbare og sikre, at vores børn er swimmingpool er lavet af de seneste opgraderede PVC-materiale (BPA Fri, anti-aging), ikke-giftige og miljøvenlig.Der er ingen grund til at bekymre dig, at det vil gøre ondt børns hud.Hertil kommer, at vores oppustelige børnebassin vedtager fortykket design for at reducere risikoen for punktering og sikre en længere levetid.Den oppustelige pool er også udstyret med to uafhængige ventiler for at sikre, at ingen vand eller luft lækage.Det perfekte design er velegnet til børn og voksne til at nyde vandet sjov i baghaven om sommeren.

2. Blød og blokeringsfri.Swimmingpool til børnene er designet med air pude i bunden for at sikre, antiblokering komfort.Børn kan have det sjovt med swimmingpool, uden at bekymre dig om at glide.Opgradering bunden design af børns pool, som kan anvendes til beton - / gulv / græsplæne, selv på hårdt gulv.Når barnet ligger i poolen, det føles som at ligge på en svamp.Med dette vand baby swimmingpool, børn vil nyde en behagelig oplevelse, og nyde sjovt i baghaven om sommeren.

3. Nem at bruge og opbevare, oppustelige swimmingpool er udformet med to uafhængige ventiler, der kan puste og deflatere i blot et par minutter.Det er nemt at sætte og vil ikke lække.Når den ikke er i brug, aftapningsproppen på bunden af swimmingpoolen kan let trækkes ud for dræning.

4. Udendørs og indendørs, vores oppustelige børnepool kan bruges ikke kun som en swimming pool, men også som en pool eller sandkasse for børn og unge børn.Dette børns leg pool har et dejligt design og blød pude i bunden.Det kan også bruges som en dejlig pet hus, til hunde og katte.Nem at bære, er dette oppusteligt babybassin er også velegnet til camping, fiskeri, strand, sø, balkon, badeværelse, etc.

5. Leg med vand.Skabe glade minder, når børnene leger med deres forældre, venner eller kæledyr i sommer.Lad børnene nyde kølige vand-sjov i denne varme sommer.

Specifikation:

Farve: Gul

Materiale: fortykket PVC

Gælder alder: børn

Størrelse: diameter 100 cm, højde 22cm

Pakke størrelse: 22x18x4cm

Vægt: ca 500g

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Oppustelige Pool

Tags: stor pool, baby badeværelse, oppustelige pool hunde, swimmingpool float flere, tynd swimmingpool float, svømning i pool, oppustelige øl swimmingpool, float swimmingpool, inflat swimmingpool, oppustelige loung swimmingpool.

  • Model-Nummer: /
  • Der Gælder Mennesker,: Barn
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer