SKYRC SK-300046 PROGBOX Seks-i-én for RC Model ESC Indstilling Servomotor KV/RPM Tester Lipo Batteri Skærm
SKYRC SK-300046 PROGBOX Seks-i-én for RC Model ESC Indstilling Servomotor KV/RPM Tester Lipo Batteri Skærm
Sku: w5260
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr125.40

Beskrivelse:

SKYRC SK-300046 PROGBOX Seks-i-én for RC Model ESC Indstilling Servomotor KV/RPM Tester Lipo Batteri Skærm

PROGBOX Seks-i-En

SkyRC Program Box er et meget avanceret elektronisk enhed, der kontrolleres af high performance mikroprocessor.Med et kompakt design og nem betjening, SkyRC Program Box tilbyder seks-i-én-funktioner:

Funktioner:

1.ESC-Indstilling.

2.Lipo Batteri Skærm.

3.Input PPM Signal Skærm.

4.Servo Tester.

5.Motor KV/RPM Tester

6. LiPo Batteri Skærm

Udstyret med en 16Chr.*2 Linjer LCD-skærm, brugergrænsefladen er intuitiv og let at læse.Der er fire nøgler i front panel, der kan bruges til at betjene boksen for alle funktioner.De havne, for motor sensor, USB, I/O-stik og batteri balance stik placeret på siderne af kassen, der er tydelig og let at bruge.

ESC Indstilling

Når du ønsker at programmere ESC netop, vi bruges til at tilslutte den til PC ' en.Men nogle gange, når du kører biler uden, at det ikke er praktisk at tage PC, endda bærbar computer med dig.På dette tidspunkt, du kan bruge denne enhed, da Programmet Boksen for at indstille alle parametre af ESC med maksimal præcision.Sæt blot tilslutte den til ESC og indstille alle parametre, der netop i en kort tid, som du ønsker.

PC-Interface - Link ESC for at PC

Hvad\ \ 's mere, kan det også fungere som SkyLINK, en USB-adapter, som kan bruges til at linke ESC med en PC, og du kan opdatere firmware på ESC eller programmering ESC ved SkyLINK software på PC' en.

Servo Tester

Ingen grund til at tænde senderen, kan du tjekke servo funktion let.Tilslut servo, at Programmet Kasse, få oplysninger om input-spænding, servo rejse position og spidsstrøm.Der er to former: den ene er Swing Mode, og den anden er i Manuelt Mode.Begge tilstande er nem at betjene.

Motor KV/RPM Tester

Spekulerer på, om din motor information?Tilslut din motor til denne lille enhed, input oprindelige indstilling, flyt gashåndtaget af senderen, så du kan læse værdien af motor KV, RPM og input spænding på skærmen.

Tags: skyrc motor sensor, 150 a brushless esc, skyrc, 18 børsteløs motor, esc-sensor, 2ch rc-senderen, 150 a esc, skyrc imax, brushless combo, kv 2 tank.

  • Opgradering Af Reservedele/Tilbehør: Lithium Batteri
  • Tekniske parametre: Værdi 2
  • RC Reservedele & Accs: Speed Controllers
  • Model-Nummer: SKYRC ESC Toro TS150 ESC
  • For Køretøj Type: Helikoptere
  • Materiale: Metal
  • Mærke: skyrc
  • Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder: esc
  • Fire-hjulstræk Egenskaber: Assemblage
  • Af Forbrugsstoffer: Montering Kategori