Original / Xiaomi roborock S7 plus multifunktionel oplader stå tilbehør - støv taske beslag pakke
Original / Xiaomi roborock S7 plus multifunktionel oplader stå tilbehør - støv taske beslag pakke
Sku: w52736
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr74.24 kr148.47

Beskrivelse:

Automatisk installation sæt filter opladerstand

Støvpose x2 + x1 beslag

Det anbefales at rense regelmæssigt, og udskift efter behov

99% filtrering effektivitet, nem at rengøre

Arbejder effektiviteten af hele maskinen er så høj som 99.99%, ligesom den indbyggede ventilation.Må ikke bekymre dig om mere borgervenlige støv og allergener utætheder.Filteret kan skærmen blive skyllet direkte med koldt vand for genbrug.

Gældende modeller

Sten sweeper S7 s7lus

1. Det skønnes, at den daglige brug af billeddannende evne i almindelige familier, der er omkring et minut, og bruge tid er underlagt den faktiske situation.

2. Ifølge den tyske TÜV Test ISO 20743:2013 standard, den antibakterielle priser af Shibao mod Escherichia coli og Staphylococcus aureus var over 99,9%.Rapport kode: 24432188 A001

kontakt os

1. Vi er forpligtet til at yde den bedste service og sikre produkter til hver kunde.Det har intet at gøre med, hvad der sker, bedes du kontakte os for at løse problemet, inden de forlader negativ feedback.

2. Kontakt os ved at "stille spørgsmål"

gratis

1. Det tager normalt 15 til 50 dage for at komme til verden.

2. Tracking nummer vil blive leveret nu

returnering af varer

Vi vil vise produktet inden for 15 dage efter modtagelsen af produktet og forklare årsagen.Nej, den køber har at gøre sikker på, at varen er i sin oprindelige tilstand.

Hvis de varer, der vises eller er gået tabt på tidspunktet for levering, vil køber blive ansvarlig for sådan skade eller tab for at det hele kunde.Køber skal søge erstatning fra logistik firma til at gøre op for de omkostninger, skader eller tab

feedback

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Det nye er en positiv 5-stjernede virksomhed, der kan være tilfreds med vores service.

2. Hvis du har spørgsmål om vores service, er du velkommen til at kontakte punkt 1. Problemløsning problemløsning - kundeservice

Tags: xiaomi roborock opladning, n u, mi robot støvsuger sdjqr02rr, gopro 6 black edition, lidar xiaomi, conga-890 slank, bedste robot støvsuger, galaxy j6 glas, xiaomi roborock ladestation, puppyoo.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Roborock T7S T7S Plus S7 S7 Plus
  • Vakuum Del Type: Tasker
  • Mærke: roborock
  • Type: Støvsuger Dele