2021 Sort RGB musemåtte LED Stor musemåtte Tabel PC-Tastatur Pad til Gamere Kontor Tæppe PC Gamer
2021 Sort RGB musemåtte LED Stor musemåtte Tabel PC-Tastatur Pad til Gamere Kontor Tæppe PC Gamer
Sku: w53208
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr119.55 kr151.33

Beskrivelse:

1. [LED Symfoni RGB Gaming musemåtte] størrelsen af 31.5x11.8x0.16 tommer er meget velegnet til dit desktop, som i høj grad øger den frie bevægelighed plads med musen.På samme tid, det cool LED magiske lys kan gøre din desktop mere Smuk.Denne store størrelse gaming musemåtte er velegnet til alle tastaturer og mus, så du har mulighed for at fungere bedre for at forbedre spiloplevelsen.

2. [Glat overflade og er skridsikker base] overfladen af gaming musemåtte er lavet af fine stof materiale, som har høj skred, så du har mulighed for at position er mere præcist.Bunden af musen pad er fremstillet af naturlig gummi materiale, som har et meget stærkt greb og er meget skridsikker, som er meget nyttigt for din præcise placering.

3. [14 typer af justerbare lys] LED magic color musemåtte har 14 lys-modes, herunder rød, blå, grøn, lilla, cyan, gul, hvid, skiftevis bølge, synkron bølge, skiftevis blinkende, skiftende rødt forandring, og slukning , trække vejret synkront og skiftevis vejrtrækning, og belysning tilstand kan være tændt i cyklusser.Der er ingen grund til at genstarte justering hver gang, fordi den vil huske den sidste justering mode.

4. [Bruger] USB-grænseflade, der bruges til at levere strøm.Enkelt-tast-skift, ingen drev, plug and play-er meget bekvemme.Lange tryk på "skift-tasten" for at slukke lyset, enkelt klik at skifte belysning mode -, dobbelt-klik for at skifte lysstyrken af lyset.

specifikation:

Produkt størrelse: 800/300/4mm

Produkt vægt: 0.68 kg

Materiale: naturgummi/god klud

bemærk:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer, at stilen er den samme som vist på billedet.

2. På grund af forskellige manuelle målinger, bedes du give nogle størrelsen forskelle.

Tags: musemåtte, mat mus, anime musemåtte rgb, 900x400 musemåtte, Tastatur pad, mausepad, tæppe mus, musemåtte hvid, tæppe rgb, gamer musemåtte.

  • Pakke: Ja
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: non-slip
  • Produkter Status: Lager
  • Produkt vægt: 0.68 kg
  • Produkt størrelse: 800/300/4mm
  • Materiale: Gummi, Naturlig gummi
  • Mærke: Greatlizard

Relaterede varer