Juleudsmykning baggrund Fotografering studio photophone Jul bolde Dekorative lys Ferie part foto
Juleudsmykning baggrund Fotografering studio photophone Jul bolde Dekorative lys Ferie part foto
Sku: w53211
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr57.08 kr83.90

Beskrivelse:

Derimod materiale

Tynd vinvl

Blød og tynd tekstur,holdbare,lette ansorption,nem at bære.Folder,lav temperatur, strygning kan forbedre.Må ikke vaskes,skal du bruge en let fugtig klud til forsigtigt at tørre pletten.Velegnet til familie, fotografering,som ofte bruges til familie,venner og andre at samle aktiviteter.

Vandret baggrund størrelse skærm

Bredde×Højde

Disse er på størrelse prøver vi at give dig til din reference.Hvis du har brug for at tilpasse størrelsen, så kontakt os og vi vil give dig kundetilpassede tjenester.

Farve forskel

Den farve, der

Det samme billede i forskellige displays har forskellige farve ydelse,er ikke et produkt af den kvalitet problem på Grund af vores baggrund, materiale eller blæk mønster, der produceres i forskellige batches af baggrunden klud,farven vil være lidt forskellige,så hvis du ikke kan modtage,vær omhyggelig med at købe.

Fotografering afstand

Holde en god afstand fra baggrunden for at få et bedre skud.

Vær opmærksom

Før køb, hvis du har noget uklart, bedes du kontakte vores kundeservice, de vil besvare dine spørgsmål .

Materiale beskrivelse

Vi har to materialer at vælge imellem.Den første er, vinyl,er Dens egenskaber: blød og let struktur, holdbare, lette adsorption, nem at bære i, krølle, lav temperatur, strygning kan forbedres, må ikke vaskes, med en let fugtig klud til forsigtigt at tørre pletter.Den anden er polyester materiale, som er karakteriseret ved: uigennemsigtige struktur, vaskbar, fadeless, kan benyttes udendørs, folde, ikke krølle, nem at bære, lav temperatur, strygejern og-mere flad.

Størrelsen specifikation

I tide.Med hensyn til størrelse, vi ganger bredde som højde.Den ene er arrangeret lodret, og dens bredde er mindre end højden.En anden er "vandret", som er bredde er større end højden,Hvis du ikke forstår, bedes du kontakte vores kunde service, vil han forklare dig.

Design tilpassede

Hvis den ønskede størrelse ikke i den valgmulighed, kan du kontakte vores kundeservice.Hvis du ønsker at tilpasse baggrund tilstand, du er nødt til at give et billede i høj opløsning med en pixelopløsning, der er større end 2800 * 2800 og en pixel opløsning på mere end 300 for at sikre bedre resultater.Endelig er det op til vores designere til at beslutte, om det kan tilpasses.

For yderligere tjenester, bedes du kontakte os:

1. Vores baggrund kan tilføje tekst, ændre, stil og farve. 2. Vores baggrund kan tilpasses til forskellige størrelser. 3. Efter du har bekræftet ordren, vil vi behandle i tide. 4. Vi behandler ordrer og sende dem meget hurtigt.

Tags: xr iphonne 128 gb funda.

  • Type: Spray Malet
  • Bruger: juledekoration
  • Materialet: Vinyl
  • Størrelse: kan tilpasses
  • Usage scenarios: Jul
  • Materiale: Vinyl
  • Stil: Jul billede
  • Pakke: Ja
  • vinyl kvalitet: Lav temperatur, strygning forbedrer folder
  • Model-Nummer: 3035
  • Andre Service: Fragten er gratis i nogle lande
  • Mærke: Beebuzz

Relaterede varer