2021 Ny Aluminium Snooker Pool Cue Tip Shaper Burnisher Reparation Værktøj Trimmer Tapper Bærbare Metal Billard Tilbehør
2021 Ny Aluminium Snooker Pool Cue Tip Shaper Burnisher Reparation Værktøj Trimmer Tapper Bærbare Metal Billard Tilbehør
Sku: w53300
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr11.19 kr13.28

Beskrivelse:

Aluminium Snooker Pool Cue Tip Shaper Burnisher Reparation Værktøj Trimmer Tapper Bærbare Metal Billard Tilbehør H58D

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

Formål - Cue Tip Shaperen er udviklet til hurtigt og præcist at omforme din cue tip til den perfekte radius.

Præcision - Med shaper du vil være i stand til at opretholde en perfekt og ensartet buede radius nødvendigt præcist at ramme bolden.

Design - carbon grus på indersiden af kuppel formet interiør er designet til at sikre en levetid på pålidelig brug.Guage design på siden af hver shaper er lavet som en præcis indikator i at måle den perfekte tip form.

Bærbare - Cue Tip Shaper er lille nok til at tage med dig på farten, og ved hjælp udstanset hul på den side af Fræser kan du nemt bære din shaper på en nøglering.

Brug - Ved at holde shaper i håndfladen af din hånd og skubbe carbon grus ned på den hvide spids af din cue bevæge akslen af din cue frem og tilbage i en retning med uret og mod uret for motion du vil være i stand til hurtigt at returnere din cue tip til den perfekte radius.By hjælp guage på siden for at placere den på toppen af køen er spidsen du vil være i stand til at afgøre, om det er den perfekte radius, hvis ingen lys passerer gennem kløften mellem din cue tip.

Cue Tip Shaper kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.

Specifikation:

Materiale: Aluminium

Diameter: ca.4.5 cm/1.77 i

Farve: Som de viste billeder

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

1 ' x Cue Tip Shaper

82747 Shop Anbefaling

Tags: bruden kjole hvid, anker ur, mali, mini-trimmer, kinesisk mandarin shirt, ko skind håndtaske, slav, billard cue reparation, snooker tip, Æstetisk Tshirt.

  • Sport: snooker
  • Mærke: OOTDTY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)