Køkken Opbevaring af Affald Kompost Bin Anti-rust Let Container Skraldespand, Køkken, Opbevaring Spand Skrald Arrangør Carbon 2021
Køkken Opbevaring af Affald Kompost Bin Anti-rust Let Container Skraldespand, Køkken, Opbevaring Spand Skrald Arrangør Carbon 2021
Sku: w54699
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr167.41 kr206.69

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Lugt-fri Indendørs Ophobning: køkken kompost spand er den perfekte lugt-gratis opbevaring af husstanden, økologisk og køkken affald.Den integrerede kulfilter kan naturligvis også blokere lugt.

2、Høj kvalitet, Kompost Bin: Det indendørs kompost bin har en speciel belægning indvendigt og udvendigt, hvilket gør kompostbeholder en høj kvalitet køkken værktøj.

3、Giver Nok Plads: 5L gallon anti-rust hvidt køkken affald kompost bin giver nok plads til midlertidigt at hente dit organiske køkkenaffald, og der er ingen grund til at skjule retro-designet kompostbeholder under vasken.

4、Let at Rengøre og Håndtere: Brug den robuste håndtag for at tømme indendørs kompost i den eksterne mad papirkurven, uden nogen problemer, bare rengøre køkkenet kompostbeholder med varmt sæbevand, og tør forsigtigt låget med en fugtig klud efter brug.

5、Let og Stærk: Denne genanvendelse bin er lavet af carbon stål, stærk og holdbar, kan det bruges i lang tid, men på samme tid, det er ikke tung, som gør det meget nemt og bekvemt at overføre affald fra køkkenet til eksterne kompostbeholder.Lyset dækning passer stramt, men det er løst nok til at tage det ud med bare et par fingre, og dine hænder er fulde af frugt spåner, som er perfekt til daglig brug.Den indre belægning forhindrer korrosion og er nem at rengøre med køkken rengøringsmidler.

Funktioner:

1. Stuehuset Køkken Kompostering Maskine: Et must-have for enhver miljømæssige husstand.

2. Denne mad affald container gør husstand kompostering så nemt som tærte.Bare bruge en elegant bordplade kompostbeholder til at indsamle dit organiske køkkenaffald, såsom frugt rester af grøntsager skræller, og pulver osv.Det er praktisk at sætte i spanden, og derefter tage det til den udendørs kompostering maskine med et praktisk håndtag.

3. Den 5L kompostbeholder og dets funktionelle dække holde dit køkken rent og ryddeligt.Høj kvalitet rustfrit stål dække har forskellige fordele og egenskaber.

4. En praktisk knap til nemt at åbne kompostbeholder

5. Mindre irriterende frugt flyve.

6. En indbygget super tyk kul filter gør dit køkken lugt-fri.

7. Kompostbeholder har en diameter på 7,1 tommer (ca 18,5 cm) og en højde på 11 tommer (ca 28 cm).Det er perfekt til at holde affald i flere dage og ser godt ud på ethvert køkkenbord.Der er ingen grund til at skjule spand under vasken, fordi den klassiske sorte og hvide design er meget praktisk.

8. Håndvask Kun: Bare rengøre køkkenet kompostbeholder med varmt sæbevand, og tør det af låget forsigtigt med en fugtig klud efter brug.

Specifikationer:

Navn: Skrald Kompostbeholder

Materiale: rustfrit stål

Packing Liste:

Skrald Kompost Bin*1

Bemærk:

På grund af problemer med lyseffekter og vinkler, der vil være visse tolerancer, der er i produktet, bedes du forstår.

Tags: bin papirkurv, compostera, kompost bin haven, urtepotteskjuler, spagnum, kompost, totoro, skraldespand til køkken, spagnum mos, plant frø.

  • Funktion: Lager, Øko-Venligt
  • Navn: Garbage Compost Bin
  • Type: Opbevaring Spand
  • Struktur: Stående
  • Er Smart Enhed: No
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Form: Runde
  • Stil: Tryk Type
  • Model-Nummer: Papirkurven Kan
  • Materiale: rustfrit stål

Relaterede varer