Trabzon Kazaz Armbånd hånd-strikkede 1000 st sølv med evig kærlighed knude header (justerbar glider til håndled)
Trabzon Kazaz Armbånd hånd-strikkede 1000 st sølv med evig kærlighed knude header (justerbar glider til håndled)
Sku: w5538
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr756.35

Beskrivelse:

Zerunar Arts&Crafts har til formål at forskønne og give mennesker med sin elegante og stærk stykker lavet med helt håndlavede håndværk.Dette smukke armbånd med en evig kærlighed knude header er den perfekte gave til dem, der ønsker at udtrykke deres kærlighed, respekt og venlighed i forhold til deres kære.Dette charmerende armbånd kan også bruges som et totem Evige kærlighed!

Trabzon Kazaz armbånd hånd-strikkede 1000 sterling sølv med evig kærlighed knude header (justerbar glider til håndled) er lavet i Trabzon.Den samlede vægt er ca 9 gr (0.02 kg).Det er ikke muligt for de produkter, for at være 100% den samme størrelse og samme vægt som dette produkt vil være mulig at bestille i 5-7 dage udelukkende til for dig, helt håndlavede håndværk.

Kazaz er en af de sjældne og forsvinder håndværk i Tyrkiet.Oprindelsen af kazazlık er ikke kendt.Ifølge en teori, denne teknik blev arvet fra Kelter, der boede i Anatolien (i dag Tyrkiet) i det tolvte århundrede F.KR.Kazaz håndværk blev brugt af Seljuk og Osmanniske kejsere og empresses så godt.Det er også velkendt, at den Osmanniske Sultan Yavuz Selim og hans søn Sultan Suleyman den Storslåede var store Kazaz mestre.I dag, Kazaz håndværk der er produceret i Trabzon (Tyrkiet).Kazaz er en væveteknik, der bruger eller 0.08 0.06 mikrometer (ca tykkelsen af et hår) 1000 karat rent sølv wire viklet rundt enten silketråde.Disse sølv-ledningerne bliver meget stærk og fleksibel, således at det kan være vævet uden at bryde.

Vigtige spor, tips om hvordan du kan forlænge levetiden af din sølv smykker eller tilbehør:

Sprøjt ikke på parfume eller andre sprøjtemidler, mens iført eller ved hjælp af din sølv smykker eller tilbehør.

Bære dine smykker efter du har sprøjtet på din favorit parfume, således at kemikalier på spray eller parfume ikke interagere med dine smykker eller tilbehør af metal.

Vent, indtil din lotion eller creme er tørre eller har været optaget af huden, før du anvender tilbehør eller bære smykker.

Stoffer som olie, neglelak, neglelakfjerner, klor, parfume vil få det til at plette let.

Dette gælder også med sved, så sørg for at du ikke glemmer at fjerne dine smykker eller ikke bruge tilbehør, når du dyrker motion eller noget, der vil kræve hårdt fysisk arbejde, og også når svømning.

Hver efter brug at rengøre dine smykker eller tilbehør med et stykke vat eller en meget blød klud for at fjerne støv og snavs, det har fået.

Forsigtigt gnide overfladen af dine smykker eller tilbehør med en blød smykker klud, der også hjælper med at genoprette glans.

Skulle du have brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os.

Tak!

Tags: stor, 50 tommer ballon, flag tyrkiet, t-shirt, tyrkisk, qualatex, balon latex, flag tyrkiet, istanbul tyrkiet, ballon sizer, 24inch ballon.

  • Vigtigste Sten: Ingen
  • Bøde eller Mode: Fint
  • Oprindelse: TR(Oprindelse)
  • Køn: Unisex
  • Element Type: Armbånd
  • Metaller Type: sølv