Diamond Rose Bil Parfume Klip Kreative Bil Air Outlet Parfume, Aromaterapi, Klip Klip Bil Interiør Dekorationer
Diamond Rose Bil Parfume Klip Kreative Bil Air Outlet Parfume, Aromaterapi, Klip Klip Bil Interiør Dekorationer
Sku: w55752
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr57.71 kr115.42

Beskrivelse:

1.关于商品:

本店所有商品均有详细的尺寸、材质及商品的描述说明. 详情可见宝贝描述,对商品规格要求较高的客户请先联系在线客服.

2.关于色差: 由于拍摄时用光、角度、显示器色差偏差、个人对颜色的认知等各方面的差异,色彩会有所不同,不在可控制范围内,请以实物为准考虑,由此可能产生的问题,敬请谅解!在提交订单之前 有颜色要求的在最下面的框框(也就是买家留言里面备注好产品编号的颜色) 留言混发视为随机发货,不在售后处理范围内!

3.关于发货: 一般情况从接到单开始,72小时内准时发货,如遇特殊情况,我们会及时联系到您协商解决。

4.关于物流: 有物流要求请买家务必把物流部地址或者义乌电话备注在买家留言里面,以免造成提货不便,没有留言视为物流随机,提货远近也不在售后范围。具体请参考店铺上方运费说明。 物流是要自己到物流卸货点提货。

5. Om adressen: før indsendelse skal du sørge for at kontrollere modtagelsen adresse er sin egen plads modtagelsen af varer, når der er udstedt, svært at komme sig, og trækker logistik som følge af skader på varer situationen mere alvorlig, forsendelse vi er på efter betalingen er modtaget adresse sejre. 6. Om tilbagelevering: denne shop har problem med kvaliteten af de varer, kan kræve udskiftning. Send varen ikke retur. Hvis selve produktet problem med kvaliteten, returportoen af OS er ansvarlig for, som"ikke kan lide"ikke"god leder"og andre menneskelige faktorer, krav tilbage, porto ved du det fulde beløb af bjørnen. De returnerede varer skal være Pakket,ellers knust vi ikke skal være ansvarlig for. 7. Om evalueringen: shop fra produkt kvalitetskontrol for at efter-salg service, vil vi dedikerede til at gøre hvert link, oprigtigt behandler hver forudbestemt venner, vi meget værdi hver evalueres, for ligegyldigt hvad grunde, medføre, at din utilfredshed, er vi alle dybt undskylder, men husk du behøver ikke bekymre dig, give den evaluering, bedes du rettidig kontakt os, tror på, at vi kan give dig en ordentlig behandling!

8. Modtage varen efter [tegn for tid forrang】, bedes du inden for 3 dage for at kontrollere, om varerne er mindre, og forfalden, at vi ikke kan påtage sig ansvar!

"

Tags: yzf udstødningsrøret midt midt.

  • Element Type: Luftfrisker
  • Model Navn: 4137
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Vægt: 0.03kg