2020, jeg er i Live Erindringsmønt lykkemønt Erindringsmønter Sæl Hjem Samling Erindringsmønter Håndværk nytår Gaver
2020, jeg er i Live Erindringsmønt lykkemønt Erindringsmønter Sæl Hjem Samling Erindringsmønter Håndværk nytår Gaver
Sku: w56185
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr7.05 kr12.65

Beskrivelse:

2020 er jeg stadig i live erindringsmønt lykkemønt erindringsmønter stempel jeg OVERLEVEDE 2020 MØNTER

Funktioner: 1. Fantastiske gaver, og de endeløse muligheder: Med teksten "2020 er jeg stadig i live" på mønten.I kalenderen i 2020, dette er en dyrebare tegn på menneskets overlevelse.

2. Udseendet og fornemmelsen af mønter: der er Ikke lavet af nogen sjældne metal, kan ikke cirkulere på markedet, men det er helt hårdt, modstandsdygtig over for slid, rust-bevis og tydeligt skåret.

3. Perfekt størrelse: diameter af hver mønt er om 1.57 tommer.Disse mindesmærker, der er let at bære og passe din håndflade.

4. Gave: Denne erindringsmønt er den bedste gave til efterladte at mindes 2020. Dette erindringsmønt kan bringe din familie og venner til at smile.

5. Samling: Lavet af høj kvalitet legering materialer, metal forkromning, med udsøgt spejl effekt.Den vejer kun 9 gram og har en diameter på 40mm.Det kan være tilføjet til albums og samlinger.

Specifikation:

Navn: jeg Er Stadig i Live erindringsmønt

Materiale: legering

Farve: guld, sølv

Størrelse: 4*4cm/1.57*1.57 tommer

Packing Liste:

1*Erindringsmønt

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Tags: original lykkemønt, hær mønt, seal team, god lykkemønt, mønt usa, m lykkemønt, saml mønt, mønt politiet, rusland lykkemønt, lykkemønt mønter.

  • Year: 2000-i dag
  • Drop shipping: støtte
  • Materiale: Andre
  • Farve: guld, sølv
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: about 4*4cm/1.57*1.57 inches
  • Navn: Jeg Er Stadig i Live erindringsmønt
  • Tema: Mascot
  • Teknik: TRYKT
  • Stil: Moderne