Køkken Håndklæder Microfiber Viskestykke 18inch x 26inch,Blødt og Absorberende-8 Pack,Multi-Formål viskestykker til Hjemmet Køkken
Køkken Håndklæder Microfiber Viskestykke 18inch x 26inch,Blødt og Absorberende-8 Pack,Multi-Formål viskestykker til Hjemmet Køkken
Sku: w56465
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr129.28 kr163.66

Beskrivelse:

SUPER ABSORBERENDE-- Microfiber materiale, der giver super-absorberende vand evne håndklæder.Og meget absorberende, quick-tørring, De leverer ekstrem sugeevne og tunge håndklæde og sæt væger vandet hurtigt til at holde dig tør.

HOLDBAR og BLØDT & FNUGFRI--Køkken Håndklæder holdbar og stærk for alle huslige gøremål.det er i stand til at levere en stribe-og fnugfri oplevelse for alle overflader, og pengeskab.Dette viskestykke er oversize, og godt for det køkken som køkken servietter.

MASKINE AFVASKELIGE--hurtigtørrende og nem at vaske, spare din tid og energi.Disse håndklæder kan vaskes og genbruges hundredvis af gange uden at miste deres effekt.Stadig bløde og super absorberende.

ECO-FRIENDLY & BÆREDYGTIG--Lavet af den højeste kvalitet microfiber, som giver håndklæder med en Kontakt af blødhed.Og fri for skadelige kemikalier eller syntetiske materialer, sikkert for dig og din familie.

SÆRLIGE TIPS - Anbefales at vaske køkken håndklæder inden brug.Sugeevne vil stige med hver vask.

farve: grå + hvid

Materiale: polyester

størrelse: 45x65cm

Pakkens Indhold:

4 x grå og hvid stribede håndklæder

4 x hvid og grå stribet håndklæder

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xreox 7535 transfer belt.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer