Høj Kvalitet Pet Hårfjerning Kam Katte, Hund Grooming Hvalp, Killing Deshedding Trimmer Kamme Kæledyr Grooming Værktøjer Tangles Fjerne
Høj Kvalitet Pet Hårfjerning Kam Katte, Hund Grooming Hvalp, Killing Deshedding Trimmer Kamme Kæledyr Grooming Værktøjer Tangles Fjerne
Sku: w57157
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr83.96 kr119.93

Beskrivelse:

Anbefalet grund

1. Produkter af høj kvalitet.

2. Efter mange tests, de er alle fremragende.

3. Min kat vil ligge ned, når du bruger det, som viser sig at være virkelig behagelig.

Fordelene ved grooming kæledyr

Kæledyr er en slags ildelugtende, men følsomme væsner,

De er altid opmærksomme på deres udseende, og kammen, der gør ikke ondt sundt hår er vores oprindelige hensigt.

Tryk på, og ryst

Effektiv fjernelse af hår med en-hånds brug.Tryk forsigtigt at ryste håndled, og håret på kammen tænder automatisk vil ryste med det samme.At holde dit kæledyr med den ene hånd, kan du pænt og effektivt kam din hunds hår med den anden.

Hår på ører, ben, ansigt og hals kan være effektivt fjernet.Forsigtigt kammen og trække i retning af hårvækst til at sige farvel til flyvende hår.

Præcision kam

De otte processer af præcision kæmning polske den præcision kam, som er befordrende for at gå dybt ind i rødderne af håret.Rillen er åbnet, og håret er klippet nemt og effektivt reducerer det flydende hår.Kammen tænder er slebet, poleret, skarpt kantet, fyret, poleret, og rust-fjernet gennem op til 8 processer.Salt spray test, osv.

Vejledning

1. Før brug skal du sørge for, at pet ' s hår er ikke alvorligt knyttede, rene og tørre.

2. Udvide kam tænder, i den kat eller hunds pels og forsigtigt kammen, og træk langs retningen af hårvækst.

3. Grooming sekvens: start fra nakken, fra front til bag, fra top til bund.

4. Med henblik på kæledyr med hyppig fjernelse af hår og dobbelt pels, især i foråret og efteråret sæsoner.

5. Bare tryk på knappen under kammen hoved med den ene hånd og ryste det op og ned med kraft af håndled til nemt at fjerne det resterende hår på klingen.

Tips:

1. Når kæmning, må ikke kraftigt tryk på kæledyrets hud.Pet ' s huden er skrøbelig.Undgå forkert betjening og forårsage pet skader i huden.

2. Hvis du opdager, at dit kæledyr har alvorlige hårtab, kan der være problemer i forbindelse med pet hud betingelser, skal du konsultere en læge i gang for at bekræfte det.

3. Hvis dit kæledyr har betændelse i huden eller traumatiske sår, skal du ikke bruge nogen kæmning produkter, indtil det er hærdet til at undgå re-skade pet ' s huden eller forårsage andre kæledyr sundhedsmæssige problemer.Hvis nødvendigt, kan du bruge det under vejledning af en professionel dyrlæge.

4. Dette produkt indeholder materialer af metal, opbevar det utilgængeligt for børn for at undgå personlige sikkerhed.

5. Dette produkt indeholder materialer af metal.Dette produkt er ikke egnet til vask.Det kan tørres af med en fugtig klud, og derefter ventileret og tørret for at undgå rust på metal dele, der er forårsaget af fugt.

Tags: bånd hundesoignering, kam hund, stor hund clippers, gn300, tørretumbler pet, cat toy, foto chats, klo våben, mesh cat grooming, døren gato -.

  • Type: katte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: rustfrit stål
  • Element Type: Kamme

Relaterede varer