Sommeren Nye Rør Top Halterneck Print Bikini Sæt 2021 Sexet Undertøj, Der Passer Kvinder Samles Push Up Stranden I Badetøj Mini G-Streng Badetøj
Sommeren Nye Rør Top Halterneck Print Bikini Sæt 2021 Sexet Undertøj, Der Passer Kvinder Samles Push Up Stranden I Badetøj Mini G-Streng Badetøj
Sku: w57442
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr81.86 kr101.06

Beskrivelse:

Dette er et trykt bikini passer

Vi har vores egen produktion fabrikken, bulk bestilling er mere gunstige Beskrivelse: 1. Det er lavet af super blødt, hurtigtørrende stof, der kan øge komfort og er velegnet til fri bevægelighed. 3. Denne sexede bikini kan fremhæve den perfekte figur af kvinder, komfortable nok, og nem at flytte, meget velegnet til at bære i spabadet eller på stranden. 4. Meget velegnet til svømning, strand ferier, indendørs swimmingpools og andre vandsportsaktiviteter. 5. Lagt på dette fashionable bikini til at afsløre de smukke ryg linje og øge charme. 6. Dette element er et godt valg for gaver til familie og venner.

Virksomheds Profil

Vores virksomhed er en original design factory integration af R & D, korrektur, produktion, salg og service.Det er hovedsageligt beskæftiget i kroppen kæder, mode metal beklædning, metal undertøj, sexede bikinier, mode sokker, mode accessories og tilbehør.Den førende mode, tilbehør, tøj, tasker, sko og hatte og så videre.Vores virksomhed er en tidligere indenlandske professionel producent af kroppen kæder.Det har rig produkter, komplet sorter, og løbende innovation i teknologi.Især i galvanisering og farve tilbageholdelse i op til 4-5 år (det kan bæres i havvand), høj, middel og lav kvalitet er til rådighed.vælg.Alle produkter og materialer er miljøvenlige, strengt kontrolleret i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder, og kan passere SGS og andre faglige tests i Europa og Amerika.Virksomhedens design og korrektur evner er stærke, og de prøver, der kan tages i 10 minutter på den hurtigste, når materialet er komplette.Så længe gæsterne levere design billeder, skitser, tekst, eller endda bare et koncept, de kan designe de stilarter, de ønsker.Virksomheden overholder design koncept af "praktiske og funktionelle smykker", og er også en af de få virksomheder, der virkelig kan gennemføre dette koncept.I "Bingwang Cup" Kina Godt Design Konkurrence, vores arbejde vandt anden præmie, som også er bekræftet af vores kunder herhjemme og i udlandet.På nuværende tidspunkt er selskabets produkter er primært tilpasset og spot.Alle styles kan tilpasses, og den tilpasning tid er 7-20 dage, der giver kunder med høj kvalitet produkt løsninger med lave MOQ tilpasning.Og nogle produkter er til rådighed på lager i lang tid, for at opfylde behovene hos vores kunder forsøg ordre, prøve, lille engros.Vores virksomhed har et godt samarbejde med wal-mart, forever21, ZARA, Ella og andre kunder.Hertil kommer, at i 2017 Græsarealer Musik Festival, flere produkter i vores virksomhed skal være populær blandt berømtheder og blive skubbet ind eksplosioner!

Tags: pushup, sexy bh med sex, sex bikini kvinder badedragt, 2019 badetøj, Bikini, badedragt top, Bikini Sæt, bikini top kvinde, pushup stå, vikini.

  • Mønster Type: Udskriv
  • Køn: KVINDER
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Element Type: Bikini Sæt
  • Støtte Type: Wire Gratis
  • Materiale: Polyester
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Talje: Høj Talje
  • Med Pad: Ja
  • Mærke: ccbodily
  • Model-Nummer: BJN-512

Relaterede varer