100pcs 304Stainless Stål Krog Bøjle Selvklæbende Badekåbe, Håndklæde Krog til Badeværelse Stue Køkken vægmonteret
100pcs 304Stainless Stål Krog Bøjle Selvklæbende Badekåbe, Håndklæde Krog til Badeværelse Stue Køkken vægmonteret
Sku: w6142
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr1 241.30 kr1 334.73

Beskrivelse:

Har:

Denne vare er fremstillet med premium-materiale for holdbar og langvarig brug.Ingen grund til at bore gennem væggen, skal du bare skrælle den beskyttende film dækning bag og sætte det på overfladen direkte.Det er velegnet til at hænge masser af ting og holde din badeværelse og værelse ryddeligt og organiseret.Det er i moderne design og fine, vandtæt og rustfrie.

Materiale: stål 304stainless

Størrelse: 10*5 .5*3,8 cm

Farve:Blå

Vi vil normalt behandle din ordre indenfor 24-72 timer, men vi kan ikke garantere levering tid på grund af forskellige brugerdefinerede love og internationale mail-trafik.Tillad næsten 4 uger forsendelse dage for internationale postordre.Vi tilbyder også fremskyndet service for internationale ordrer.Og hvis du har brug for den hurtige levering, bedes du kontakte vores kundeservice for at få hjælp.Vi undskylder for enhver ulejlighed dette.

Vi leverer til Alixpress ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger det emne op ?ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger.Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Tags: krog metal, krog suge, låge bøjle, krog køkken, indehaveren af papir, indehaveren håndklæde, krog håndklæde, knagerække væggen, krog, sæt håndklæde.

  • Type: Kroge & Skinner
  • Materiale: Metal
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: cyq008
  • Mærke: ETRSUNTECH
  • Metal Type: rustfrit stål
  • Bruger: Tøj

Relaterede varer