Tweed Mænds Safari Passer Sildeben Jagt Business Jakkesæt Notch Lapel skræddersyet Formelle Blazer Bryllup Herre Middag
Tweed Mænds Safari Passer Sildeben Jagt Business Jakkesæt Notch Lapel skræddersyet Formelle Blazer Bryllup Herre Middag
Sku: w61917
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr587.15 kr947.02

Beskrivelse:

Vi er beærede over at have mulighed for at gøre en smuk Passer til dig,og følge dig og din elskede til at have en sød wed ding.Vi er specialiseret i design og produktion,som giver OEM produktion for en række af verdens berømte bryllup mærke virksomheder,Vores bryllup kjoler er fremstillet i henhold til de høje standarder af berømte internationale bryllup kjole/dragt,virksomheder, Og ved hjælp af høj kvalitet, produktion, teknologi og materialer.Sammenlignet med andre kendte internationale bryllup kjoler, vi har store fordele i pris.Vi er velkomne hver oprigtig kunden,hvad enten spørgende eller købe!Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i vores dress shop og,er du velkommen til at kontakte os.Som en ærlig sælger,vi meget gerne give den bedste kvalitet og service.

Modellen Viser,

Standard Suizt Size Chart:

Krop størrelse, vi har brug for :

1. hals _cm Eller 2 Inches. Fuld Chest_cm eller 3 inches. Fuld Skulder Width_cm Eller Tommer

4 .Wrist_cm Eller inches 5 Becip_cm Eller 6 Inches. Arm længde _ Eller Tommer

7 .Mave/Stomach_cm Eller 8 Inches .Jakke length_cm Eller 9 Inches .Waistband_cm Eller Tommer

10 .Hip/Seat_cm Eller Tommer 11. Thigh_cm Eller Tommer 12 .Varme er Outseam_cm Eller Tommer

13. Height_cm Eller tommer 14 Weight_KG

Shipping Metoder:

Elementer vil blive sendt med TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS, Kina Post osv.

Leveringstid:7-10 arbejdsdage af TNT, UPS, FedEx, DHL osv.

Dette er en international forsendelse.Varen vil blive sendt fra Kina til din adresse.

Vi kan folde den kjole inde ud for at beskytte den smukke perler eller blonder.Vi vil sætte kjole i en kurer taske.Damp tryk anbefales efter international transport.Før forsendelse vil vi gøre en omhyggelig undersøgelse, har prøvet at være nogen problemer.Men hvis køberen få de varer fundet problemer, kan du kontakte med os, vil vi hjælpe dig ordentligt behandlet.

Om Told Gebyr:

For at være ærlig, i de fleste af tid, at køberen ikke behøver at betale told gebyr.Men nogle gange told skat opkræves.Normalt sælger ikke ansvarlig nogen told gebyr, bedes du tjekke fællesskabets politik på din egen plads.

Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.Oprigtigt tak for din forståelse!

Retur-Og Returret :

Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) omhyggeligt, før du beslutter dig for at placere ordren.Alle ordrer, der er arrangeret i henhold til din ordrebekræftelse.Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og tilfredsstillende løsning, sådan som refusion eller ombytning anden ny konto for dig.Vær venlig at kontakte os for den vende tilbage på første inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.

Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt.Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion.Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole!Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto.Det er et krav, at vare-eller kjoler bør være returneret til os within14 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

1. Q: Hvordan kan jeg få rabat?

A: Vær favorit vores butik, og du kan få vores butik kuponer.

2. Q: Kan jeg tilpasse størrelsen?

A: Ja, størrelsen kan tilpasses i henhold til dine egne målinger.For flere detaljer, kan du kontakte os, tak!

3. Q: Kan jeg sende dig nogle billeder til at tilpasse kjoler?

A: Vi gør skræddersyede kjoler i henhold til billeder-og dine behov.Hvis vores nuværende lister er ikke appellerer til dig, er du velkommen til at sende fotos, du altid har drømt om.

4. Q: Kan du sende nogle rigtige billeder?

A: Kære, er alle vores kjoler skræddersyet.Hvis vi forberede alle de andre billeder, vi vil vise i detaljer.Vi kan også sende dig nogle dress billeder fra vores fabrik for din reference.Kontakt os, hvis det er nødvendigt.

5. Q: Kan jeg bestille ændring på oprindelige design ?

A: Gratis til små vekslen, såsom tilføje ærmer osv.Men alle krav skal være rejst før produktionen gik i gang.

6. Q: Hvordan lignende, kan du gøre kjoler?

A: Alle kjoler vi har foretaget, er 95% ~ 99% svarende til det oprindelige billede på grund af det forskellige stof og blonde mønster.Hvis du ønsker 100% præcis de samme, tilgiv.Der er ikke to identiske blade i verden.Tak for din forståelse.

7. Q: Hvor lang tid kan jeg modtage det?

Tags: womans safari passer, fødselsdag safari, mænd safari suit, safari passer til sydney, h55 bundkort, party safari, blå skole uniform, 1156-bundkort, tweed blazer, passer til gommen.

  • Lukning Type: Single Breasted
  • Stil: Formel
  • Gjort Farve: Koksgrå, Black, Grå, Mørke Blå
  • Foran Stil: Hjemme
  • Størrelse: Standard size and custom made
  • Materiale: Polyester, Uld
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tøj Længde: Almindelig
  • Køn: MÆND
  • Fit Type: tynde
  • Element Type: Passer til
  • Model-Nummer: H55
  • Mærke: yiwumensa
  • Bukser Lukning Type: Lynlås

Relaterede varer