100Pcs/Masse Tomme Papir Te Poser Filter Snor Teposer for Urt Løs Te
100Pcs/Masse Tomme Papir Te Poser Filter Snor Teposer for Urt Løs Te
Sku: w6446
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr7.44 kr10.74

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Top kvalitet materiale-Vores te poser er fremstillet af fødevaregodkendt Naturlige Træmasse Filter Papir, poser materiale, klor-fri, ultraviolet sterilisation & infrarød tørring proces, sørg for at de er sikker & sundt for din daglige brug.

2. Perfekt holde te smag -- Naturlige øko-venlige filter tomme te poser er slank og tynd med perfekt gennemsyrer funktion, så du kan få den originale smag af te på yderste.

3. Nem at bruge og rengøre-up -- Den professionelle snor type design lad de te blade, aldrig komme ind i munden, at tilløb smag.Og tasker til te er nedbrydelige, der giver dig mulighed for direkte at afvise det, der også anvendes te taske har en masse af fysioterapi.

4. Brug det hvor som helst, når som helst-Vores papirposer er transportabel og praktisk for dig at bære overalt.Perfekt til dig for at lave en kop af te du kærlighed til hjemmet, kontoret eller rejser bruge.

5. Mp-Vores te poser kan være almindeligt anvendt til at lave Te, kaffe, Kaffe, mælk, te, Urte te, Kinesisk urtemedicin, fodbad taske, pose Krydderi, at Sætte bambus trækul inde til at smage og rense luften, Parfume taske, Kamfer bolden, hvilket Gør tørremiddel osv.

Specifikationer:

100% Helt nye og høj kvalitet

Navn: 1 sæt (100pcs) runde papir te taske

Materiale: fødevaregodkendt i Naturligt Træ, Papirmasse, Papir Filter

Farve: træ farve/hvid

Størrelse: 5*6cm/7*8 cm/8*10 cm

Pakken indeholdt: 100Pcs te filterposer

Tags: yz85 cylinder pakning.

  • Materiale: non-woven fabrics
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)