G30S Gyro Air Mouse Læring Remote Control Voice Mikrofon Højttaler IR USB-Stik og Trådløse Controller til Smart TV Boks IPTV
G30S Gyro Air Mouse Læring Remote Control Voice Mikrofon Højttaler IR USB-Stik og Trådløse Controller til Smart TV Boks IPTV
Sku: w64662
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr139.38 kr199.13

Beskrivelse:

DU KAN OGSÅ GERNE

Motion Sensing Drifts -, Bevæge Sig Frit

Direkte input tale instruktion.Klik på mikrofon-knappen på fjernbetjeningen, tale-funktionen vil blive åbnet automatisk.

Indbygget I En Reel 6-Akse Gyro

Med hjælp af 3 Gyro og 3 G-Sensor af gyroskopet, behøver du ikke at trykke på knapperne for mange gange.Bare forsigtigt svinge dit håndled for at nå indholdet på skærmen.

Powered by 2 AAA Batterier (Ikke inkluderet)

Fjernbetjeningen er nem at bruge og vedligeholde.

Lav Batteri, Reminder

Det røde lys blinker langsomt, når AAA-batteri af produktet er lavere end 2V.Det betyder, at batterierne trænger til at blive udskiftet på denne tid.

Automatisk Sensor Kalibrering

De ændringer af spænding og temperatur kan gøre markøren flytter sig.I denne lethed, sætter musen hjemme på skrivebordet og være stille.Du kan fuldføre kalibreringen ved at trykke på en vilkårlig tast for at varme det op, når det er i dvaletilstand.

Titel: G30S Gyro Air Mouse Læring Remote Control Voice Mikrofon Højttaler IR USB-Stik og Trådløse Controller til Smart TV Boks IPTV Dette er et trådløst air mus med indbygget akse gyroskoper og tyngde acceleration sensor og troskab voice Input.Det kan udføre de funktioner, en traditionel fjernbetjening, computer mus og gaming motion controller til Android-platformen.Plug and play micro-modtageren er kompatibel med personlige computer, projektor, TV-boks, hjemmebiograf, Personlige Computer, osv.Holder luften musen og dreje håndleddet, er omdannet til en bevægelse af markøren hen over skærmen, og det giver dig mulighed for at styre din computer, projektor og andre underholdnings udstyr fra en afstand.Ergonomi i luften mus vil erstatte stationære computer mus og infrarød-knappen fjernbetjening, der giver dig bekvemmelighed for at styre din computer, og TV-apparatet fra en position, som er mest behageligt for dig.

Anvendelse: TV, pc ' er, Projektorer, Lyd / Video-Afspillere

Certificering: CE, FCC, RoHS

Oprindelse: KN(Oprindelse)

Trådløs Kommunikation: IR, WIFI

Støtte APP: Nej

Package: Ja

Model Nummer: G30S

Afstand: >10m

Batteri Type: 2*AAA Batterier

Vægt: 70g

Tilstand: GFSK

Spænding: 3.0v

Nuværende: Arbejde:

Størrelse: 16.5*5.5*2.5 (cm)

Gyro: Ja

1*G30S 1*USB-Stik 1*Brugervejledning 1*Pakke

Uden Batterier

Den indeholder ikke noget batteri og behov, 2 AAA-batterier.

Hvordan man Bruger

For første brug skal sætte USB-modtageren i USB-porten på enheden betjenes.Vent 20-60 sekunder, indtil USB-modtager-driveren er installeret korrekt.Flyt musen, musen markøren kan bevæge sig på skærmen for at angive, at parringen er lykkedes.Hvis dette produkt er ikke tilsluttet til USB-modtageren grøn LED-lys langsom flash-prompten.Tryk på "OK" + "Tilbage", og den grønne LED blinker, og beder dig om at indtaste sammenkøringskode stat.Tilslut til den USB-modtager normalt, og den grønne indikator lyser, går ud for at angive, at parringen er vellykket."TV" knappen er en omskifter mellem 2,4 G-tilstand og IR-tilstand.I 2,4 G-tilstand, skal du trykke på en vilkårlig knap, og den grønne LED blinker.I IR-mode, skal du trykke på en vilkårlig knap, og den røde LED blinker.

Dette Produkt Har 33 Knapper, der kan Bruges til IR-Læring. (Bortset fra "TV" Knappen)

Operationen trin for infrarød læring funktion er som følger. 1.I IR-mode, skal du trykke og holde på "TV" knappen i 3 sekunder. 2.Når den røde LED-lys, der flimrer langsomt, bliver bedt om at indtaste IR-læring stat. 3.Lanceringen rør af den infrarøde fjernbetjening ansigter lanceringen rør af air mouse ca 2-3cm.Tryk på den infrarøde fjernbetjening-knappen, når den infrarøde kode værdi indregnes, den røde LED-lys viser at blinke hurtigt. 4.Når det røde lys blinkede i 3 sekunder, tryk på en vilkårlig knap for at gemme (bortset fra "TV" knappen).Når funktionel opbevaring er afsluttet, vil den røde LED lyser igen til langsom flash igen, og så kan du fortsætte med at lære.Hvis du don ' t nødt til at fortsætte med at lære, tryk på "TV" knappen for at afslutte den INFRARØDE learning mode.Tryk på "TV" + "DEL" - knappen i 5 sekunder, og den røde LED blinker, tilskyndelse til at gendanne fabriksindstillingerne.

3 Niveauer af Markørens Hastighed

Markøren hastighed af dette produkt er opdelt i tre niveauer og kan justeres.Standard er medium hastighed.Tryk og hold på knappen "OK" og tryk på "Volume+" - knappen for at justere et niveau op, den grønne LED blinker prompt, mus hastighed hurtigere.Tryk og hold på knappen "OK" og tryk på "Volume - -" - knappen for at justere et niveau ned, den grønne LED blinker prompt, mus hastighed sinker. 🏠: Hjem; ↩: Afkast/ Musen Til Højre; OK: Enter/ Musen til Venstre; ↖: Tryk for at låse luft musen, tryk igen for at låse op; ▶||: Play/Pause. |⏪: Baglæns; ⏩|: Fremad; 🔙: Backspace; ≡ Menu; 🔕 Mute; I/ O-Kraft; e: Browser Enter: Bekræft handlingen, ■: Stop

Tags: g30 air mouse stemme, dlp projektor, g64, loptop, android tv-fjernbetjening med stemme, air mouse g10, usb-bt-senderen, ir-port, airmouse, projektor projektor.

  • Model-Nummer: G30S
  • Pakke: Ja
  • Vægt: 70g
  • Afstand: >10m
  • Størrelse: 16.5*5.5*2.5 (cm)
  • Certificering: ce, FCC, ROHS
  • Bruger: TV, Computer, PROJEKTORER, Audio / Video-Afspillere
  • Spænding: 3.0V
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Gyro: Ja
  • Tilstand: GFSK
  • Trådløs Kommunikation: IR, Trådløst internet
  • Støtte APP: No
  • Batteri Type: 2*AAA batterier
  • Nuværende: Arbejde