Rhizoma Dioscoreae, Yam Yam Naturlige Kinesiske Urt Medicin Tørrede Kinesiske Yam, Huai Shan Yao
Rhizoma Dioscoreae, Yam Yam Naturlige Kinesiske Urt Medicin Tørrede Kinesiske Yam, Huai Shan Yao
Sku: w6474
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr63.56 kr69.85

Beskrivelse:

Produkt Beskrivelse

Yam er det fælles navn for nogle plante arter i Slægten Yams (familie Dioscoreaceae), der udgør spiselige knolde.

Yams er flerårige urteagtige vinstokke dyrket i forbruget af deres stivelsesholdige knolde i mange tempererede og subtropiske regioner i verden.Knoldene selv er også kaldet " Yams ", at have mange sorter og beslægtede arter.

Kinesiske Yam (Dioscorea polystachya eller Yams batatas) er en ornamental vin, der er native til Asien.Det er også vokser i Nordamerika, men det er ikke relateret til den søde kartofler kaldet yams, der er populære der.Andre navne for Kinesiske Yam er kanel vin, og Shan Yao .

Kinesiske Yam er brugt i Kinesisk urtemedicin, der traditionelt til behandling af lidelser relateret til mave, milt, lunger og nyrer.Rødderne af Kinesiske yam indeholder diosgenin, som kan bruges til at producere steroider såsom østrogen og progesteron i et laboratorium.

Mens de knolde og løg af Kinesiske Yam er spiselige, der normalt kun knolden indtages som fødevarer.

Ansvarsfraskrivelse

Alle Vores Rå Urter er tørret, steriliseret, testet og pakket i vakuum-forseglet poser eller æsker.Bemærk venligst, at Urter, der består af den faktiske hele, rå urt (jeg.e.frugt, stilk, rod, blomst, mineralvand, osv.) og er der ikke er forarbejdet til pulver, caps, huer eller formler.Hele Rå Urter omfatter IKKE brug af oplysninger, som de er beregnet til professionel helsekostforretninger og de kunder, som har den erfaring og viden, der er nødvendige for sikkert at forberede deres egne formler.

De individuelle resultater kan variere.Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.De udtalelser på denne hjemmeside, og alle datterselskaber, er ikke blevet evalueret af FDA.Rådgivning om behandling eller pleje af den enkelte patient skal opnås gennem samarbejde med en uddannet læge.

Tags: gammel kinesisk medicin, urter, kinesisk medicin tasker, kinesisk medicin puder, kinesisk urtemedicin bøger, kinesisk medicin, urter tå søm, kinesisk medicin urter, kinesiske helbredende urter, kinesisk urtemedicin mølle, kinesiske urter mandlige, kinesisk medicin hormon.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer