4stk/set Bærbare Silikone Notebook Tablet PC Køling Fødder Laptop Cooler Bolden Højne Foot Pad Holder Stand
4stk/set Bærbare Silikone Notebook Tablet PC Køling Fødder Laptop Cooler Bolden Højne Foot Pad Holder Stand
Sku: w6562
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr13.41 kr19.19

Beskrivelse:

Frature:

1. [Nem at Bære & Portable] ---- Det er designet med høj kvalitet silikone, kompakt og transportabel, og kan gennemføres med dig.Det kan være let at sætte i din lomme eller rygsæk, når du går ud, ved at spare plads.Laptop stand til seng,skrivebord,lap.

2. [4 -i-1-Strukturen] ---- Fremstillet af miljøvenlig silikone, farven er levende, praktisk og interessant.Et sæt er opdelt i fire hjernehalvdele, 2 små halvkugler + 2 store halvkugler.Når den ikke er i brug, de fire "halvkugler" er samlet i én bold, som er super nem, pæn, og ikke tager plads.Når den er i brug, bare sætte to eller fire "halv-kugler" på bordet, og den bærbare computer på toppen.

3. [Robust ] ---- materialet og struktur af den udstrålende bold kan være placeret i bunden af den bærbare pc, som er forholdsvis stærk.Det har en beskyttende effekt for at buffer, og absorbere stød.Beskytter harddiske og mekaniske dele.Toppen og bunden af den bærbare computer stå holderen er lavet af blødt silikone materiale til at hjælpe dig med at løse problemet med at skubbe enheden på skrivebordet.

4. [Laptop Cooling Stand] ---- Sammenlignet med almindelige radiatorer, det kan installeres og fjernes på ethvert tidspunkt, og temperaturen af den bærbare kan effektivt reduceres ved at øge luftcirkulation plads i bunden af notebook, og dermed opnå den virkning af tavs varmeafledning.Bærbare elastisk silikone luftstrøm.

5. [Universal Laptop Stand & Keyboard-Stativ] ---- Det kan bruges som en bærbar computer kile for fjernsyn og computer tastatur stå i alle forskellige størrelser, modeller og mærker.Bare læg det under den bærbare computer eller tastatur, og det tager op næsten ikke plads til at nemt få den samme oplevelse, som den traditionelle bærbare computer stå tilt & computer-tastatur holder & håndled hvile.

Produkt parametre:

Produkt navn: laptop cooling fødder

Produkt materiale: silikone

Størrelse:Stor kugle: ca 2cm i diameter og 1 cm i højden

Lille bold: ca 1,2 cm i diameter, 0,6 cm i højden

Anvendelsesområde: alle bærbare computere

Produktets farve: sort, hvid, orange, grøn

Packing liste:

4*semi-cirkel trædepude

Bemærk:

1.På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, som er vist på billederne.

2.Tilgiv 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Tags: stål tablet-holder bil, foldbar bil holder, ram tablet-holder bil, tablet lap holder, tablet bil kia, cellfone bil holder, tablet panel holder, tablet magnetisk holder bil, kaffe bil holder, mi tablet bil.

  • Mærke: KOQZM
  • Model-Nummer: Laptop Cooler Ball
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: silicium
  • Pakke: Ja

Relaterede varer