2STK/Set DIY Sushi Skimmel Onigiri Ris Bold Mad Trykke Form Sushi Skimmel Onigiri Ris Bold Bento Tryk på Kaffefaciliteter Skimmel DIY Værktøj
2STK/Set DIY Sushi Skimmel Onigiri Ris Bold Mad Trykke Form Sushi Skimmel Onigiri Ris Bold Bento Tryk på Kaffefaciliteter Skimmel DIY Værktøj
Sku: w65626
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr11.89

Beskrivelse:

Navn: Trekant sushi skimmel

Materiale: PP materiale

Vægt: nettovægt om 62G, boxed 80g

Herunder: hvert sæt af store og små størrelser; Måltid ske små

Størrelse: Large størrelse: 7.5*7.5*4.0 cm; Lille størrelse: 6.2*6.2*3.8 cm

Beskrivelse: høj kvalitet og miljøvenlig materiale, DIY trekant ris bold sushi skimmel og sikker kontakt med fødevarer, halvdelen er tilsluttet i bunden, nem at falde ud.

Med hensyn til kvaliteten problemer tilbage

1. Inden for 15 dage efter modtagelsen af varen (med forbehold for datoen for modtagelsen på fragtbrevet), hvis et produkt kvalitet problemet er fundet, skal du kontakte efter-salg kundeservice i tide.Forfaldne afvises.Problemet skal produktet være pakket helt (medbring din egen emballage, må ikke indsætte eller skrive direkte på det oprindelige produkt ydre kasse).Hvis du akkumulere mere end fem kg tilbage, vendte fragt betales af vores virksomhed.Du bedes returnere 5-10 kg ved almindelig logistik.Vores virksomhed vil bære fragt-og nægter at sende dyre Debang, Jiaji og Tiandi Huayu logistik.Hvis der er nogen overtrædelse af den fragt, vi vil tage sig af det.

2. Bemærk kommunikere med after-sales kundeservice før returnering af varer.Udfyld den efter-salg service formular for at spore dine vende tilbage og få rettidig behandling.

3. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille kundens specifikationer for produktet, farve eller stil, men vi kan ikke garantere 100%.Hvis den farve eller stil ikke passer, vil det ikke returneres eller ombyttes.

4. For beskadigede varer under transport, vi mener, at det er meget generende for kunderne til direkte at kompensere for den logistikvirksomhed, så vores virksomhed har det fulde ansvar, men efter-salg service formular skal indsendes inden 3 dage efter modtagelsen, og som er registreret inden for 3 dage.Hvis varen ikke er beskadiget i transit, inden 3 dage efter modtagelsen af varerne, standard er, at varen er modtaget i god stand.

5. I tilfælde af at sende varer, der ikke sælges af vores virksomhed, vores firma, forbeholder vi os retten til at returnere varen direkte til kunden uden at skulle håndtere alle de returnerede varer og fragt afholdes af kunden.

6. Følgende betingelser, kan ikke tages retur:

En pakke af det returnerede produkt er blevet beskadiget eller er ufuldstændig, og det produkt, på tilbehør eller i den relaterede materialer er ufuldstændig;

B reparation eller ombygning uden tilladelse;

C ikke anvendes eller opbevares i henhold til normale metoder;

U-produkter ud over de efter-salg service periode.

E årstidens produkter, vil ikke blive returneret efter udløb (for eksempel, varmepuder ).af Sommer-fans i løbet af vinteren

7. Efter-salg service er de mest no-dikkedarer virksomheden.Vi er villige til at give dig en god after-sales service.På samme tid, god after-sales service kræver også samarbejde med kunderne.Læs venligst ovenstående instruktioner omhyggeligt, inden du vender tilbage, eller at returnere varen, skal du gøre så meget som muligt i henhold til ovennævnte bestemmelser af virksomheden, så det ikke påvirker din efter-salg service.

8. Som for håndtering af beskadigede og kvalitet af produkter, hvis vægt ikke nå op på 5 kg, hvis kunden ønsker at returnere den, fragt, vil blive betalt af sig selv.

På unsalable returnering af varer

1. Inden for 15 dage efter modtagelsen af varen (med forbehold for modtagelse dato for waybill), der er unsalable varer.Vores virksomhed vil returnere varen.Kontakt venligst after-sales kundeservice før returnering af varer.Udfyld den efter-salg service formular, derudover returnere oplysninger er placeret i den / de returnerede varer, så at dit afkast kan blive sporet og behandlet i tide.

2. De returnerede varer skal være pakket (medbring din egen emballage, må ikke indsætte eller skrive direkte på det oprindelige produkt ydre kasse) for at sikre, at de udfoldede emballage, ubrugt emballage, og sekundær salg berøres ikke (ellers vil produktet ikke returneres eller ombyttes).

3. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille kundens specifikationer for produktet, farve eller stil, men vi kan ikke garantere 100%.Hvis den farve eller stil ikke passer, vil vi ikke bære fragt.

4. På grund af den lange vende tilbage og udveksling gang vi leverer produkter, der er blevet fjernet fra hylderne i vores virksomhed vil ikke returneres eller ombyttes.

5. Hvis der ingen kvalitet problem, vores virksomhed vil refundere produktet med 20% rabat.Hvis der er alvorlige skader på varer, der er modtaget af vores virksomhed, vores firma vil levere det produkt billeder til kunderne.I henhold til den grad af tilgængeligheden af produkter, der modtages, after-sales-service vil forhandle med dig.Betalingen vil blive returneret til Alipay eller pre-indbetaling.

Tags: thermo frokost bento, bento boxing, anime, formen onigiri, metal bento fræsere, sushi kit, pletten stål bento, for sushi, bento animationsfilm kitty, formen sushi, sushi.

  • Specifikationer: Store, små, trekantede passer til
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kategori: Trekantet ris bold skimmel
  • Stil: Mode
  • Certificering: CE / EU, FDA
  • Sushi Værktøjer Type: Sushi Forme

Relaterede varer