Bil Sensor Sikkerhed Advarsel Lys 6 LED Ny Bil Solar Oplader Auto Bil Indbrudstyv Alarm Lampe Sensor Sikkerhed Advarsel Lys
Bil Sensor Sikkerhed Advarsel Lys 6 LED Ny Bil Solar Oplader Auto Bil Indbrudstyv Alarm Lampe Sensor Sikkerhed Advarsel Lys
Sku: w65830
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr50.15 kr82.18

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Sol automatisk opladning: I OFF-mode, vil det automatisk blive opladet i løbet af dagen, og det vil automatisk lys op når det er mørkt.

2、6 LED-lampe perler, ingen vibrationer er registreret, normalt 6 Led er skiftevis tændt, og Lysdioder kan ses fra vinduet i nat, som effektivt kan skræmme.

3、Indbygget vibration sensor, efter en vibration induktion, 6 Led ' er samtidig tænde og udsender stærke lys, skal du indtaste start-alarm-tilstand.

4、Virtuelle bil alarm blinkende lys behøver ikke ledninger, bare peel off bunden af selvklæbende folie til at indsætte i bil.

5、Installation placering: stedet er synlig uden den bil (som den højre side af forrude), og den position, hvor solen kan være direkte rettet, velegnet til alle typer af køretøjer.

Parameter:

Navn: Sol analog anti-tyveri advarsel lys

Model: YS-61

Lys: blå

Vægt: Ca.60g

Produkt størrelse: Ca.6*3*1.5 cm

Alarm mode: LED strobe lys alarm

Alarm rækkevidde: 100 m

Elektricitet: Sol

Batterilevetid: 1-2 år

Vandtæt: ikke vandtæt

Gældende modeller: universal

Installation placering: hvor du kan se uden den bil (som den højre side af forrude), og hvor solen kan skinne direkte (omkring 24 timer at nå frem til den stærkeste viskositet)

Funktion: hovedsageligt spiller en rolle i psykologiske trusler

Effekt: Simulere bil anti-tyveri-lampen blinker lys, tilføje vibrationer 2 gange inden for 5 sekunder, vibrere i 10 sekunder, blitz-tilstand, skal du tilføje vibrationer til 3 gange inden for 10 sekunder for første gang, derefter skifte til stop-tilstand, vil det ikke lys inden for 60 sekunder.

Vejledning til brug:

Tryk på den funktion, skifte LED advarselslampe for at tænde (fordi dette produkt er udstyret med et lys, kontrol enhed, vil det ikke let i et godt oplyst miljø, og den funktion skal udføres i et mørkt miljø)

I den stat, hvor ingen vibrationer er fornemmede, som regel de 6 Led er skiftevis tændt, der er i registrerings-tilstand, alarm-tilstand er aktiveret, efter at en vibration induktion.

Når den ikke er i brug, skal du slukke for enheden, og som med jævne mellemrum skal du oplade det i solen for at sikre produktets levetid.

Intelligent induktion, ikke arbejder i løbet af dagen; sol automatisk opladning tilstand i løbet af dagen, vil det automatisk styring af belysningen efter mørkets frembrud.

Liste:

1*Sikkerhed Lys

Bemærkninger:

Må ikke placeres på steder, der kører, og til at hindre sikkerhed enheder (såsom airbags, sikkerhedsseler, etc.).

LED-lys ikke kan erstattes, genopladelige batterier, kan ikke erstattes.

Afhængigt af klimaet og miljøet, der vil blive opladning utilfredshed i løbet af dagen.Når der ikke er sollys og må ikke være fuldt opladet, skal du bruge det i solen i lang tid, før du bruger det.

5 timers opladning kan anvendes i 10 timer.

Hvis p-plads ikke er muligt, skal du tænde for den knap af dette produkt OFF.

På grund af klimaet og miljøet, der vil blive opladning utilfredshed i løbet af dagen.

Tags: airbag connector, knap lampe, auto regn sensor, auto led, auto dørkontakt, bil, dør sensor, audi regn sensor, kenwood, knap til, bil regn sensor.

  • Lumen: 3000Lm
  • Watt: Solar
  • Alarm mode: LED strobe lys alarm
  • Alarm udvalg: 100M
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Electricity: Sol
  • Element Vægt: 125g
  • Element Type: Strobe Lys
  • Interface Type: Ingen
  • For Køretøj, Der Mærker/Modeller: Universal
  • Model Navn: Solar analog anti-tyveri advarsel lys
  • Dropshipping: støtte
  • Farve: Blå
  • vandtæt: Ikke Vandtæt
  • Spænding: 12V/24V

Relaterede varer