Sommeren Solsikke Ornament Gnome Bløde Dukke Søde påske Ansigtsløse Elf Dekoration til Haven Rum udsmykning Pynt til hjemmet
Sommeren Solsikke Ornament Gnome Bløde Dukke Søde påske Ansigtsløse Elf Dekoration til Haven Rum udsmykning Pynt til hjemmet
Sku: w66706
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr10.04 kr20.02

Beskrivelse:

Gnome Bløde Dukke, Sommer Solsikke Ornament, Ansigtsløse Elf Dekoration til Haven, Bordplade, Hjem, Have, Ferie Gave

Funktion:

BRINGE DIG EVIG HELDIG - Den svenske "Nisse" er en mytisk figur i Skandinavisk folklore.Bringe dem hjem, de i al hemmelighed fungere som en værge med magiske kræfter og beskytte familien fra ondskab og ulykke.

HÅNDLAVET HÅNDVÆRK - Dekorative solsikke nisser krop er lavet af blødt filt, og skæg er lavet af kunstig pels.De er syet fast og pænt.Træ-birk næse og vejede bunden for ekstra stabilitet.

PERFEKT STØRRELSE - Solsikke Nisser 12.25" (om 31cm) høj fra bunden til toppen af hatten 3,1 tommer bred(ca 7.9 cm).Du kan justere højden af hatten for at opfylde dine behov.Disse søde nisser ikke kun tjene til at dekorere dit hjem, men også til at opbygge gode relationer.

BEDSTE julegave - Nisser står perfekt på en horisontal overflade, den kan placeres på et bord, en hylde, natbord eller køleskab.Det er også en vidunderlig gave til dine foretrukne folk og dine venner.Tilføj en unik og udsøgt dekorative solsikke gnome til dine sommer eller efterår indretning.

Gul farve, design, give os en varm følelse og levende stil.

Specifikation:

Style: (1)Sort / Hvid Ternet (2)Gul

Produkt Størrelse: 310 X 90 X 70mm/12.2 X 3.54 X 2,76"

Pakning Størrelse: 250 X 90 X 70mm/9.84 3.54 X X 2,76"

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Gnome Plys

Tags: xs antal picasso-sag.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Gnome
  • Lejlighed: Påske
  • Mønster: Ingen, Dyr
  • Materiale: BOMULD

Relaterede varer