Cable Management Box, Kabel-Arrangør Er Egnet til Hjem, Kontor, Computer, Underholdning Center,
Cable Management Box, Kabel-Arrangør Er Egnet til Hjem, Kontor, Computer, Underholdning Center,
Sku: w69065
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr62.41 kr127.43

Beskrivelse:

Cable Management Box, Kabel-Arrangør Er Egnet til Hjem, Kontor, Computer, Underholdning Center,

Smartere universal cable management-kabel administration boks med låg kan hjælpe med at skjule power distribution paneler, USB-kabler, spændingsstabilisatorer, Tv og video, spil, konsol spil, adaptere osv., til brug i særskilte boliger eller kontorer.

Holde kaos-vores wire management box hjælper dig med at låse rodet ledninger og kabler i kassen, og dermed minimere kaos.Forbliv organiseret og skjule kaos for at gøre din plads mere attraktivt og åbent.

Reducere risikoen for ulykker-med hjælp af wire max arrangør, kan du forhindre, at børn eller kæledyr fra at manipulere farlige ledninger eller kabler.Du kan også bruge et kabel box hvor som helst for at undgå at snuble over ledninger og gøre området mere sikre eller sikrere.

Kompakt design, bedre ledelse-du kan sætte ledningen box til ethvert sted, du kan lide.Ingen grund til at bekymre sig om noget i en hylde, bag et TV eller i et hjørne.Dens materiale (ABS-plast) er modstandsdygtig over for høje temperaturer og vil ikke bryde i brand på grund af ulykker eller wire skader, der giver dig en risiko-frit miljø.

Smartere og mere alsidig udseende-kabel box organizer giver dig fantastiske lagerplads på grund af sin Perfekte kapacitet og giver dig multi-funktionelle anvendelser.Boksen består af en telefonboks, og kan bruges som din ladestation.Derfor bedes du give dig selv den komfort af et kabel boks og organisere din plads.

Produkt Navn: Kort Opbevaringsboks

Vægt: 481g

Formål: pænt gemme stikkontakter og ledninger for at forhindre børn fra at få elektrisk stød, smuk og enkel

Farve:Hvid

Materiale:plastik

Størrelse:26.6x14x13.4CM

Pakkens Indhold:

1* Kort Opbevaringsboks

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: yz250fx støtte rem.

  • Mærke: HXSJ
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Andre