Sjove Klistermærke Til Bil Trække Brændstoftankdæksel Pointer Reflekterende Bil Vinyl Bil Decal Sticker Bil Tilbehør
Sjove Klistermærke Til Bil Trække Brændstoftankdæksel Pointer Reflekterende Bil Vinyl Bil Decal Sticker Bil Tilbehør
Sku: w69359
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr3.69 kr6.10

Beskrivelse:

Sjove Klistermærke til Bil Trække brændstoftankdæksel Pointer Reflekterende Bil Vinyl Bil Decal Sticker Bil Tilbehør

Note 1:

I vinter, det er koldt, bilen sticker vil blive hårdt, og det skal være opvarmet, når det er anvendt, således at pastaen bliver fastere.

Note2:

Vask ikke bilen inden en uge efter, at anvende det.Det anbefales ikke at udsætte den for 24 timer efter, at anvende det.Ikke indlæg på regnfulde dage.

Note3:

Reflekterende lys er ikke selv-lysende eller lysende!Reflekterende materiale klistermærker er mørkere i naturligt lys og blive lysere i farve i henhold til refleksion af lys kilder

Beskrivelse:

Anvendelsen af den mærkat er meget let, tager kun et par minutter.

Din sticker har 3 dele:

Papir Protector Gennemsigtigt Klistermærke Transfer Tape

1. rens overfladen, hvor de mærkater vil blive installeret

2. langsomt fjernet papiret opbakning sørge for, at din decal forbliver låst til den klare overførselsbæltet.Hvis en del af din decal elevatorer op med støtte, skal du trykke på back card protector ned mod den, indtil den er stadig låst til overførselsbæltet.

3. Når din decal er skrællet væk fra den opbakning papir, line up & position din decal mod den overflade, som den vil blive anvendt.

4 .Brug et kreditkort, squegee, eller noget der ligner glat ned din decal, hvilket gør sikker på, at det er helt låst til overfladen.

5 .Forsigtigt og Langsomt, fjern transfer tape fra din decal, hvilket gør sikker på, at din decal er låst til overfladen.Hvis du kan se, det er en del af decal det fritager ikke fra overførselsbæltet, skal du trykke på ned igen til overfladen, og gentag processen.

Specifikationer:

100% Brand nye

Størrelse:12.7 * 9.2 cm

Farve:som billedet viser

Stærk selvklæbende base,Nem Installation !

(Bemærk bruge rengøringsmiddel til at rengøre overfladen af den target, før du holde det på)

Converse : 1 inch = 2.54 cm eller 1cm = 0.393 tommer

Pakke Inkluderet:

1*bil mærkat

Om os

Vores virksomhed er en professionel cross-border e-handel selskab med professionelt personale, professionelle produkter og mærker.

Vi hovedsageligt gør produktet engros-og detail.

forsendelse

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode .Hvis du ønsker at sende via Express ,skal du betale for de ekstra shipping gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når du betalingen er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Tilbagebetaling

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere hvis du returnerer varer inden for 20 dage fra din modtagelse af varen eller anden grund.Dog,skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Tags: honda mugen, honda logo klistermærke, honda accord, logo mugen, honda civic, accord mærkat, honda-emblem, accord, honda hrv, honda.

  • Mærkat Placering: Hoved
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer