Høj kvalitet Kosmetiske råvarer 99% tretinoin pulver hud personlige sundhedspleje hud kridtning makeup fjerner bittesmå rynker.
Høj kvalitet Kosmetiske råvarer 99% tretinoin pulver hud personlige sundhedspleje hud kridtning makeup fjerner bittesmå rynker.
Sku: w696
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr337.62 kr422.03

Beskrivelse:

Høj kvalitet Kosmetiske råvarer 99% tretinoin pulver hud personlige sundhedspleje hud kridtning makeup fjerner bittesmå rynker gratis fragt

Produkt introduktion Tretinoin er den syre form af vitamin A, og er også kendt som all-trans-retinsyre eller ATRA.Det er et stof der almindeligvis anvendes til behandling af acne vulgaris og keratosis pilaris.Det er tilgængelig som en creme eller gel Det er også bruges til behandling af akut promyelocyt leukæmi.Det er også tilgængelig som en generisk.Dens succes i behandling af akut promyelocyt leukæmi var et stort gennembrud i behandlingen af denne type af leukæmi.Det virker i APL, fordi de fleste tilfælde indebærer en kromosomal translokation af kromosomer 15 og 17, der forårsager genetiske fusion af retinsyre receptor-genet til promyelocyt leukæmi gen.Produkt funktion 1. Det er et stof der almindeligvis anvendes til behandling af acne vulgaris og keratosis pilaris. 2. Det er tilgængelig som en creme eller gel.Det er også bruges til behandling af akut promyelocyt leukæmi. 3. Det kan stimulere hudens vækst og holde epidermic normal. 4. Det kan bremse aldring af huden proces for solarization, fjerne bittesmå rynker. 5. Det kan reducere huden ruhed, så huden bliver rød.Produkt program 1. Tretinoin er meget anvendt i den farmaceutiske område, hovedsagelig bruges til helbredelse af dermatonosus som acne, fisk og psoriasis unormal osv.. 2.Tretinoin kan gøres til tretinoin eller retinsyre creme til cureacne eller andre usunde hud. 3.Tretinoin anvendes til hudens keratinocytter-resistente narkotika og celle-induceret differentation stof.

Tags: retinol, sepi hvidt pulver til huden kridtning, cc cream, lus behandling, creme retinol, retino, cosmet makeup, creme levende glamour, bb cream, Makeup Sæt.

  • NETTO VÆGT: 50g-1000g
  • Model-Nummer: Kroppen Glitter
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Ingrediens: Tretinoin pulver
  • Hudtype: Alle Hudtyper
  • Formulering: Pulver
  • Antallet af Stykker: En Enhed

Relaterede varer