Dolphin dyr Diamant Maleri Fuld Runde sea world scenic Nye DIY-Toy stikker boret på tværs af broderi 5D hjem Dekorative
Dolphin dyr Diamant Maleri Fuld Runde sea world scenic Nye DIY-Toy stikker boret på tværs af broderi 5D hjem Dekorative
Sku: w69726
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr40.36 kr76.14

Beskrivelse:

Firma Navn

SIMAIWU Dekorationer Butik

Anvendelse

Hjem/Hotel/Office/Gave Dekoration

Diamant Type

Rubiks Terning diamanter og 3D-pladsen diamanter

Diameter på diamant

2,5 mm

Tilgængelige Størrelser

vælg venligst på ovenstående

Materiale

Bomuld og Pladsen Diamant

Antallet af diamanter

30% ekstra harpiks diamanter vil blive leveret

De poster, der indgår

Emballage kasser/poser, harpiks diamant, broderet klud, punkt boremaskine pen, lim, diamond plate, pincet, og zip-lås poser. (Ingen foto ramme i prisen.)

Pakke

Bubble film craft papir taske eller stærk karton emballage, som beskytter dine produkter fra at blive beskadiget under forsendelsen, er du velkommen til at gøre dine indkøb.

FOTO DETALJER

BESKRIVELSE AF LÆRRED

PRODUKTIONSPROCESSEN

1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer, som svarer til en trykt område på lærredet.

2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (skubbe hårdt, ellers er den cement, der kan falde ned).

3. Brug den runde ende til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at få den ekstra cement ud.

4. Rive delvis film og stik diamant til lærredet i henhold til det tilsvarende nummer.

5. I tilfælde af at holde sig til et forkert sted, skal du fjerne den forkerte diamant med en pincet.

6. Når du er færdig, tryk let på ned diamanter med hånd eller bog til at holde dem fast tilknyttet.

VORES VÆRKSTED FLERE PRODUKTER

Om Effekten: Den større størrelse er, jo bedre er effekten.Hver diamant er 2.5x2.5mm.Hvis billedet er komplekst, er effekten af lille størrelse, vil billedet ikke være meget flot.Kontakt os, hvis du har brug for større størrelse af alle billeder.

Om Os: Vores diamant maling er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til dit brand.Og vi vil sætte mere end 30% harpiks diamanter.Vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten er den bedste.Du er meget velkommen til at dele dine færdige malerier til os.

Om feedback:, Da din mening er meget vigtig for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade nogle positive tilbagemeldinger til os.Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, så kontakt os inden de forlader eventuelle negative og enhver neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at gøre dig tilfreds.Tak så meget!

Hurtig levering:Vi er internationale sælger fra fastlandet Kina.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international air mail.Det vil tage omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller enhver special delivery anmodning, bedes du kontakte os.På grund af tidsforskellen mellem de forskellige lande, vi lover at svare dig inden for 24 timer.

Elementer af salg: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan det returneres i original tilstand inden for en uge efter modtagelse.Vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart du returnere produktet.Men den køber skal betale returforsendelsen.

Bemærk: Køber er ansvarlig for afgifter, told og eventuelle andre afgifter under transport.Alle elementer skal sendes til www.simonemoelle.dk orienteret adresse.Tak for dit besøg.

Tags: xr kænguru hoppe støvler.

  • Bruger: Malerier
  • Diamond-Form: Runde
  • Form: Single
  • Indsætte Område: Fuld
  • Materiale: Harpiks
  • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
  • Mærke: MOONZERO
  • Stil: Europa
  • Ydre Emballage: PAPIRPOSE
  • Antal Farver: 30-45
  • Mønster Type: tegnefilm
  • Ramme: No

Relaterede varer