Sjippetov Weighted Håndtere Træning Jumping Reb til Fitness Motion Boksning Justerbar Hoppe Reb
Sjippetov Weighted Håndtere Træning Jumping Reb til Fitness Motion Boksning Justerbar Hoppe Reb
Sku: w73151
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr63.49 kr104.05

Beskrivelse:

[Hoppe reb med vægtede håndtere] håndtaget har en indbygget vægt-bærende jern til at yde den bedste vægtning virkning fremme kalorieindhold brænding, og hjælpe dig med at opnå højere springe træningen mere effektiv og opnå din springe fitness mål.Hvis du ønsker at skifte til en normal vægt, håndtag, bare fjerne jernstangen.Opfylde dine behov for sjippetov og boksning.

[Justerbar længde sjippetov] Du kan justere længden af dette sjippetov i henhold til din højde.Egnet til alle aldre, uanset om du er en dreng eller en pige, et barn eller en voksen, en nybegynder eller en erfaren sjippetov entusiast, denne vejede sjippetov vil hjælpe dig med fitness, motion og tabe sig.

[Heavy sjippetov med behagelig silikone håndtag] Dette sjippetov vedtager en unik ergonomisk design, som passer til din hånd perfekt.Det skridsikre design af silikone håndtag giver dig en behagelig følelse og gør den håndled ubesværet.Det er ikke let at falde, når hoppe i fitness, motion, vægttab, motion, etc.

[Anti-indvikling praksis sjippetov] Dette boxing sjippetov bruger en 360° elastisk skaft til effektivt at undgå reb indvikling; den høje kvalitet PVC-speed rope er stærk og holdbar.slidstærke sjippetov, der er egnet til jorden, er det perfekte valg til hjemmet, motion sjippetov.

[Hoppe reb udøve når som helst, hvor som helst] Dette rope skipping trænings-og kan forme din aerobe udholdenhed, udholdenhed og hurtighed, mens en forbedring af muskelspændinger i hele kroppen.Denne lette og holdbare trænings-og sjippetov leveres med en opbevaringspose, så du kan gøre at springe øvelser når som helst, hvor som helst.

Størrelse: sjippetov længde 3meter

farve: pink + grå/blå + grå

Materiale: Silikone+PVC

Pakkens Indhold:

1 x sjippetov

1 x opbevaringspose

2 x belastning blokke

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: crossfit reb hastighed, sjippetov med tæller, comba crossfit, reb hastighed, reb springe, REB, crossfit hoppe reb, reb sport, crossfit reb, counter hoppe reb.

  • Navn På Afdeling: Unisex
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer