6 Tommer LED Spejl Vækkeur Touch-Knappen Wall Digital Clock Time Temperatur Luftfugtighed Display USB-Port Tabel Ur
6 Tommer LED Spejl Vækkeur Touch-Knappen Wall Digital Clock Time Temperatur Luftfugtighed Display USB-Port Tabel Ur
Sku: w75457
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr81.23 kr119.43

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Stort LED-display: Udstyret med en 6-tommer high definition farve, stort LED display til at sikre klare og skarpe billeder.Selv inden for 30 meter af soveværelset, kan du se den tid, der på et øjeblik.

2. 4-niveau lysstyrke: Den digitale vækkeur giver 4-niveau for lysstyrke, der kan reguleres manuelt eller automatisk på en behagelig lysstyrke.LED-lys vil automatisk dæmpet i løbet af din søvn tid til at beskytte dine øjne i nat, og spar energi.

3. Snooze funktion: stor snooze-knap kan hjælpe dig med nemt at slukke for dørklokken uden at åbne dine øjne, og få en ekstra 5 minutters søvn tid, og samtidig forhindrer overdreven søvn.

4. Temperatur og luftfugtighed display: udstyret med ultra-præcision temperatur og fugtighed sensorer, kan du overvåge indendørs temperatur og luftfugtighed i real-tid, ligesom beskytter din sundhed partner.

5. USB-opladning, og batteriet: Det digitale vækkeur der er udstyret med en USB-opladning port, så der er ingen grund til at bekymre sig om lavt batteri, der er bekvemt for livet.Backup batteri (inkluderet) har også opbevaring af tid og alarm indstillinger.

Beskrivelse:

Skærm af alarmen kan også bruges som et spejl for den daglige brug, som er enkel og praktisk.

Specifikationer:

Størrelse: 151.3*62.8*85mm

Strømforsyning: USB-opladning

Farve: sort, hvid (valgfrit)

Batteritype: CR2016 lithium batteri (inkluderet)

Pakke Inkluderet:

1 pc * Digitalt Ur

Tags: vækkeur usb, væg ur led hjort, vægur uden lyd, uret tabl, vækkeur usb-port, digital wall clock 3d led, clock-radio, usb, vækkeur ciffer, dbjoer væg ur led, digital wall clock stak.

  • Farve:
  • Størrelse:
  • Motivity Type: Digital
  • Batteri:
  • Skærm Type: led
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Strømforsyning:
  • Stil: Moderne

Relaterede varer