Dobbelt-lag Folde Tør Frugt Skuffe Stue Husstand Split Snacks Melon Frø, Slik Skuffe
Dobbelt-lag Folde Tør Frugt Skuffe Stue Husstand Split Snacks Melon Frø, Slik Skuffe
Sku: w75638
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr78.24 kr115.10

Beskrivelse:

Dobbelt-lag Folde Tør Frugt Skuffe Stue Husstand Split Snacks Melon Frø, Slik Skuffe

Funktioner: 1. Unikke multi-lag design.Denne dekorative lag plade er meget velegnet til opbevaring af frugt og kager i køkkenet, butik og stue, som er bekvem for snacks eller praktisk til opbevaring af råvarer.

2. Det kan være stablet frit for at spare plads-det sammenklappelige 3-lag frugt skuffe kan stables, når den ikke er i brug, hvilket hjælper med at spare plads og gøre dit hjem mere rummelige.

3. Den lagdelte, skufferne er let at få adgang.Disse tre lag skåle har en åben skål design, der er ideel til opbevaring, så du nemt kan tage frugt og snacks.Det er også meget velegnet til opbevaring af forskellige størrelser og typer af kager og grøntsager.

4. Der er multifunktionelle boder overalt.Dette stilfulde og praktiske tre-lag frugt plade vil se godt ud på køkkenbordet bænk, køkkenbordet, morgenmad på bordet eller spisebord.Du kan også sætte kager og snacks i det.Det er virkelig en alsidig tilbehør.

5. Praktisk håndtag design.Håndtaget er placeret på top for nem bevægelse.Du kan nemt tage den med hvor som helst med en komfortabel håndtag.Dette bekvemme håndtag kan give dig mere komfort i stedet for at holde det.

Specifikation:

Navn: Double-layer Skuffe

Materiale: PP

Størrelse: ca 24,2*26.7*6cm/9.53*10.51*2.36 tommer

Farve: pink, blå, grøn

Packing Liste:

1*Dobbelt lag Skuffe

Tags: xp 1804d printhoved.

  • Materiale: Plast
  • Mønster: Solid
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tør Frugt Skuffe: Dobbelt-lag Skuffe
  • Form: Runde
  • Candy skuffe: foldbar skuffe
  • Plade-Type: Snack Plader

Relaterede varer