Spejl-Bakke Crystal Kosmetiske Parfume Bakke Dekorative Fyrfadslys Skuffe Smykker Og Udsmykkede
Spejl-Bakke Crystal Kosmetiske Parfume Bakke Dekorative Fyrfadslys Skuffe Smykker Og Udsmykkede
Sku: w75760
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr76.78 kr116.31

Beskrivelse:

Spejl-Bakke Crystal Kosmetiske Parfume Bakke Dekorative fyrfadslys Skuffe Udsmykkede Smykker Nipsting Magasin Vanity Makeup Skuffe Kommode for Opbevaring Badeværelse

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

1.Unikke design: udsøgt udsmykkede runde moderne spejl bakke ikke har nogen dækning, at opbevaring og display, nem og enkel, ikke egnet til dekoration dressing tabeller for at vise smykker, dressing tabeller og parfume.

2.Elegante glas, spejl: Den overflade, spejl glas, er forsænket, glat, funklende og lyse.Kan også bruges som et makeup spejl, når det er installeret.

3.Stabilt metal foundation: Den base har en trekantet udformning, der er velegnet til alle skriveborde.Nickel-belagt materiale, der er forsølvet ved sprøjtestøbning, polering, galvanisering, polering osv.Det er ikke rust, falmer ikke og er stabil.

4.Udsøgt krystaller: Hånd-lavet teardrops fremstillet af udvalgte høj kvalitet krystaller, fine håndværk og mousserende overtræksmeteriale,som rigtige smykker til enhver lejlighed.

5.Multifunktionelle opbevaring og anvendelse: åbent design, mere praktiske til enhver lejlighed, kan organisere smykker, toiletbord, kosmetik, makeup pensler, parfume, vaser eller drikkevarer.

Specifikation:

Style:Europe

Materiale:Metal krystal

Farve: guld,Sølv

størrelse: som vist

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

1 stk krystal forfængelighed skuffe

Tags: xr iphhon.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer