Nye Vine Selvklæbende Silketryk Stencil Genanvendelige Tegn Stencils til Maling af Træ DIY Dekoration T-Shirt Tekstil
Nye Vine Selvklæbende Silketryk Stencil Genanvendelige Tegn Stencils til Maling af Træ DIY Dekoration T-Shirt Tekstil
Sku: w77204
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr13.86 kr19.77

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet

Funktion:

Foretrukne Tema: Selvklæbende Silketryk Stencil, Telt, Dream Catcher, Fyrtårn, der Ønsker Flaske, Snow Mountain, Sejlads etc forskellige mønstre,enestående og tema designet for alle typer af DIY produktion.

Materiale: Nylon Størrelse: 21×28 cm/8.5×11 inches.Tykkelse: 0.03 cm/0.01 tommer.De mindre skærme er perfekte til batch gøre, at give dig en færdig kort foran med blot et enkelt tryk.(Metode er vist på billedet.)

Gentagelig Anvende: Vores stencils har en selvklæbende bagside, der hjælper med at forhindre maling fra Blødning.Stencils er genanvendelige og kan vaskes.Det er derfor muligt at operere på forskellige overflader ved hjælp af akryl pigmenter.

Drift: Tør Overførsel af fladt med den klistrede side op, indtil det er fuldt tør.Du kan fremskynde tørring ved hjælp af en blow-tørretumbler på lav varme.Når det er helt tørt, retur til den skinnende side backer.Butik hjemme i et køligt, tørt sted.

Bredt Program: Brug disse stencils til klud projekter, herunder t-shirts, sweatshirts, tote-poser, canvas, og endda træ for en tilpasset skilt i træ eller plak.Kan også bruges på tavler med vand baseret kridt pasta.

Meningsfuld Stencils: Disse selvklæbende stencils DIY side værktøjer, der kan hjælpe børn med at udvikle den intellektuelle, kreative og fantasifulde evner.Paint dit eget tegn, rigt dit liv og din ferie.

Specifikationer:

Mønster: Vin

Materiale: Nylon + Papir

Størrelse: ca.21x28 cm/8.27x11 tommer

Farve: Blå

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 x Pc Selvklæbende Silketryk Stencil (andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.)

Tags: yzf hånd håndtag.

  • Materiale: Nylon + Papir
  • Mærke: OOTDTY
  • Model-Nummer: Selvklæbende Silketryk Stencil
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mønster Type: Blomst
  • Størrelse: approx.21x28 cm
  • Mønster: VIN

Relaterede varer