2020 Forår og Efterår Kvinder, Flower Bluse med V-Hals Lange Ærmer Arbejde Shirts Kvinder kontor Toppe Stribet bluse
2020 Forår og Efterår Kvinder, Flower Bluse med V-Hals Lange Ærmer Arbejde Shirts Kvinder kontor Toppe Stribet bluse
Sku: w78
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr19.00 kr20.21

Beskrivelse:

Beskrivelse

- Antal: 1 pc

- Materiale: Bomuld Blanding

- Farve: Vis som billede

- Størrelse:S/M/L/XL

STØRRELSEN Skulder(CM/I) Buste(CM/I) Talje(CM/I) Længde(CM/I) S 34/13.38 70/27.56 80/31.50 79/31.10 M 35/13.78 80/31.50 84/33.07 80/31.50 L 36/14.17 84/33.07 88/34.64 81/31.89 XL 37/14.56 88/34.64 92/36.22 82/32.28

Bemærk:

- Manuel måling ,der er 1-2 cm fejl,bedes du forstår !

- Fordi farven af lyset problem, der kan være afvigelse er, bedes forstå !

Pakke Inkluderet:

- 1stk 100cm Helt Ny kortærmet Kjole Preview

Varen vil blive sendt til købers www.simonemoelle.dk shipping adresse, så du bedes venligst BEKRÆFTE din adresse på www.simonemoelle.dk, før du betaler via .Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.Forsendelse Metode:

Varerne vil blive afsendt fra Kina Post , Det vil tage 15-25 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Elementer vil blive sendt med USPS til USA, Helt Sikkert!HVER PAKKE HAR TRACKING NUMMER .Det vil tage 7-12 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Vi leverer også med DHL, UPS, EMS express shipping, men du skal betale flere penge for hurtig forsendelse.Hvis du har brug for hurtig forsendelse, bedes du venligst kontakte os inden for(Telefon er et must for den internationale ekspres levering, Hvis du har brug for hurtig forsendelse-service, Bedes du venligst din Telefon, når din betaling.)

Forsendelse Tid:

Alle varer vil blive sendt til dig indenfor 3 arbejdsdage (på hverdage - mandag til fredag) betalingen er godkendt på sælgers side

Forventet leveringstid

International pakke tager omkring 15-20 dage til at skibet til bestemmelsesstedet; Ved postvæsenet sidste forsendelse statistik rapport, her nedenfor, er ankomsten leveringstid resultater tabel for nogle lande, som er til køber reference

1. Alle betalinger skal være forudbetalt.

2. Vi accepterer kun betaling via .Vær venlig at tjekke, om du kan gøre betaling via før du placerer en ordre.

1. Vi tilbyder 30 dages pengene tilbage garanti, returret.

2. Vores garanti dækker ikke udvidet til at omfatte alle produkter, der er fysisk beskadiget, eller at der ikke under normale driftsforhold, som følge af misbrug eller forkert installation på køberen/brugeren er en del af.

3. For alle returnerede produkter, købere, SKAL du kontakte os for at returnere adresse.

4. I alle tilfælde, købere betale shipping gebyrer på deres egne omkostninger at returnere varer til ombytning eller refundering.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.Tilbagebetaling vil blive gjort ved modtagelse af den returnerede vare.

Vi forlod positiv feedback til dig efter modtagelse af betaling.Din feedback er meget vigtig for os, positiv feedback og 5 Score DSR er meget værdsat.

Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback eller 1 point, 2 point lave DSR eller åbne konflikter og www.simonemoelle.dk, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål" ,forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Lad 1-2 arbejdsdage for os at følge.

Tags: xr motorcykel telefonholder.

 • Mærke: ITFABS
 • Stil: Casual
 • Ærme Stil: Batwing Ærme
 • Mønster Type: Solid
 • Tøj Længde: Kort
 • Stof Type: Batik
 • Krave: O-Hals
 • Dekoration: Pynt
 • Materiale: BOMULD, Polyester
 • Model-Nummer: FF23012
 • Ærme Længde(cm): Kort

Relaterede varer