Dryp Olie Broche Potteplanter Emalje Pins Kaktus Aloe Brocher Revers Pin-Shirt Taske Catoon Badge Naturlige Smykker Gave Børn Venner
Dryp Olie Broche Potteplanter Emalje Pins Kaktus Aloe Brocher Revers Pin-Shirt Taske Catoon Badge Naturlige Smykker Gave Børn Venner
Sku: w784
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr7.56 kr10.04

Beskrivelse:

1.Smykker ofte erstattet med et stykke af smykker, bør undgå længere tids slid, især i den varme sommer, long-term exposure smykker plating sved, let mistes, det er bedst at have mere end stykker af smykker til at blive brugt som løbende udskiftning. 2.Smykker kan nemt blive beskadiget, når de udsættes for kemikalier.Duften af badning, klor i svømning, og salt i havvand vil forårsage korrosion mærker på plettering af smykker, så alt det tilbehør, der skal fjernes, før badning eller svømning.

3. Det er nemt at ridse, når de stødte.Være forsigtig, når opbevaring.Ikke overlapper hinanden smykker.Opbevares i den originale emballage, pose eller i et smykkeskrin med uafhængige små net, for at undgå at smitte hinanden og skrabe overfladen.

4. Rense smykker fra tid til anden, og brug en blød fin pensel til at tørre overfladen af smykker til at fjerne overflade pletter. 5. Påfør et lag af gennemsigtigt neglelak på metal overfladen for at undgå kontakt mellem tilbehør og luft, og det vil vare længere er til at bære.

BEMÆRK:

Vores Produkter:

Vi bruger sandt billeder til at vise vores produkter, hvad du ser, er hvad du får.Størrelse fejl +-3cm er normal.Belysning effekter farve forskel er normal.

Vores Service:

Du kan chatte med os for eventuelle spørgsmål via TradeManager, vil vi svare dig rigtige måde, Hvis vi ikke er online, bedes du e-mail os, og vi vil komme tilbage til dig inden 24 timer .

Betaling:

Vi accepterer Escrow, Kreditkort, Visa, Master, TT og Penge bookere .Hvis du har brug for til at betale på andre måder, bedes du kontakte os via e-mail eller online TradeManager.Inden betaling, skal du dobbelttjekke din leverance oplysninger: adresse, navn, postnummer, telefon numre etc.

Returnerer Udtrykket :

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Tags: urtepotteskjuler, bluse kvinder, pot, ps pins, pinypon, s stifter, sved, Flower Pot, v-pins, sagen mickey mouse.

  • Emballage: independent packaging
  • Type: Broche
  • Oprindelse: KN(Oprindelse), Kina
  • Stansning Tilstand: Andre
  • Mærke: LZN
  • Stil: Planter
  • Stansning Mængde: Andre
  • Behandling: Drop oil
  • Materiale: Legering

Relaterede varer