Sandbag for Trænings-og - Hjemme-Træning Set - Træning Pose med 4 Flytbare Poser - 4 Komfortable Håndtag
Sandbag for Trænings-og - Hjemme-Træning Set - Træning Pose med 4 Flytbare Poser - 4 Komfortable Håndtag
Sku: w78873
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr158.96 kr244.57

Beskrivelse:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Åben Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; farve: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkt-desc { width: 100%; height: 209px; } #beskrivelse { width: 100%; height: 50%; } #detaljer { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: arve; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } ALSIDIG & FUNKTIONEL - Justere vægten af sandbag til din træning behov ved blot at tilføje eller fjerne sand til fyldstof tasker (0.12 kg.hver).Vores trænings-og sandbag er perfekt til at arbejde dine kerne, skuldre, arme og ryg.Maksimere vægten for en tunge træning. (Bemærk: Sand medfølger ikke).

Træne hvor som HELST - hjemme eller bringe din sandbag til en park, en strand eller i fitnesscenter og få en stor full-body træning med et enkelt stykke af træningsudstyr.Vores uddannelse sandbag er rejse-venlige også.

HOLDBAR KONSTRUKTION, Lavet af 900D Oxford klud, denne sandbag er modstandsdygtig over for rivning på grund af den multi-lag sy-processen.Det er designet til at modstå hårdhændet håndtering, hårde øvelser, og udendørs vejr.

KOMFORTABELT GREB - Vores sandbag er udstyret med 4 ergonomisk designet håndtag til at give en bred vifte af greb muligheder for din træning, og for bedre at beskytte dine håndled på samme tid.

LET AT OPBEVARE & CLEAN - Vores sandbag er helt vaskbar hvilket gør det nemt at vedligeholde og pleje.Når den ikke er i brug, kan den foldes og opbevares - optage minimal plads, når den opbevares.

leder du efter en sjov ny måde at komme i form?

Sandbag uddannelse giver en full body workout, der kan udføres hvor som helst.Det vender tilbage trænings-og til sin mest naturlige form!

Vores Sandbag for Trænings-og Erhvervsuddannelse, der giver mulighed for ubegrænset træning muligheder!

Uanset om du lige er startet med en sundere livsstil, en ekspert vægtløfter, eller en fitness entusiast, en uddannelse sandbag er perfekt til en bred vifte af træning.Til alle fitness niveauer, vores sandsække har fire filler poser til nem og hurtig justering af vægten.

Både begyndere og erfarne sandbag undervisere kan sætte pris på de forskellige øvelser og intensitet niveauer, der er aktiveret af sandsække.Når du bruger en sandbag, din krop vil tilpasse sig til denne ustabilitet, hvilket resulterer i en stærkere core-muskler.Tag det fra en af de 4 ergonomiske håndtag og udføre en række øvelser, herunder deadlifts, bærer, squats, presser, og lunges.

Poserne er designet til at hjælpe trænings-og aficionados jack deres styrke, rå magt, og opbygge udholdenhed.Da det er let og transportabel, når den er tom, du kan tage den med overalt, og fylde det med nye sand ved ankomsten.

Materiale:900D Oxford klud

farve:Sort

Pakkens Indhold:

1 x large sandbag

4 x små sandsække

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Vores butik har mange produkter,kan du klikke på dette link:

https://www.simonemoelle.dk/store/5029034?spm=5261.11152143.header.29.147f3e5fRl9F10

Kontakt-os :

Hvis du er interesseret i vores produkter, og du har problemer med det, kan du kontakte os med det trade manager, e-mail og telefon.

Om behandlingstid og leveringstid:

en.Vi har brug for 1-3 dage for at behandle din ordre (forventer helligdage).

b.Leveringstiden er ca 5-10 hverdage.

c.Vær opmærksom på tracking information og leveringstid.Nogle gange kurer vil efterlade dig et kort, hvis du ikke er hjemme, så er du nødt til at kontakte med kurer firma, dig selv.

Om produktet emballage og kvalitet :

Vær venlig at dobbelt kontrollere varen i synet af kurer.Hvis der er et problem med pakken, bedes du tage billeder til den beskadigede felt og emne på en gang som bevis.Og kontakt os i god tid.Det er vigtigt for anvendelsen af erstatning for dig.

OM-FEEDBACK :

Feedback er meget vigtig for os, så hvis du har modtaget elementet, og er tilfreds med det, kan du efterlade en positiv feedback, og vi kan også gøre det.Hvis du ikke er tilfreds med det, før du forlader den negative feedback, lad os venligst vide først, og vi kan hjælpe dig med at løse problemet, indtil du er tilfreds med det.

Tags: yz426f kobling håndtag.

  • Type: Barbell
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)