Europæiske Amerikanske Legering Hovedklæde Enkle Retro Hule Metal Hestehale Hår Spænde Ring Hair Reb Uafgjort Hoved Reb Elastik Kvinder
Europæiske Amerikanske Legering Hovedklæde Enkle Retro Hule Metal Hestehale Hår Spænde Ring Hair Reb Uafgjort Hoved Reb Elastik Kvinder
Sku: w79356
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr6.42 kr9.41

Beskrivelse:

Hvordan du bruger: Slips hestehale med en elastik, og åbn derefter legering spænde helt wrap elastik og hestehale

Åbningen vender nedad, således at åbningen forskellen er ikke synlige, og moderne og ædel produkter vil være fuldt vises på forsiden.

Bemærk :

1. For at forbedre kvaliteten af vores tjenester.hvis du har modtaget produktet har et problem,ikke åben konflikt direkte,ikke bekræfte produkter direkte kontakt os først .Hvis du åbner

tvist,www.simonemoelle.dk og det vil tage meget lang tid at løse det og Spilde din værdifulde tid .Så kontakt os,vil vi give dig en tilfreds svar med det Samme .

2.Hvis leveringstiden er på vej, men du stadig ikke modtager din ordre, bedes du kontakte os for at forlænge leveringstiden.Tak for din forståelse!

3.Hvis du ikke kan spore din pakke, bedes du kontakte os, vil vi forsøge at fortælle dig, hvor er det,og kan du ikke åbne den tvist,håber på din forståelse, tak

Den Betalingsmetode,

Vi kan modtage Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, bankoverførsel osv.

Du bedes betale inden 7 dage efter du laver ordren .

Forsendelse Vilkår

Økonomiske logistik omfatter Yanwen Økonomiske Air Mail , SunYou Økonomiske Air Mail , Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus,

Standard logistik omfatter Kina Post, der er Registreret luftpost , ePacket ,

Expedited Service omfatter EMS og DHL.

Vi skib fra mandag til lørdag undtagen på helligdage.Hvis du ønsker at ændre rækkefølgen(farve, størrelse, adresse...), så send os en e-mail, før din ordre er afsendt.

Økonomiske logistik er rigtig billige, men det tager normalt omkring 30 til 60 dage.Gør opmærksom på, at denne shipping service er IKKE spores.

Standard logistik tager omkring 35 dage .Gør opmærksom på, at denne Service er sporbar.

Expedited Service tager omkring 10 til 15 hverdage.Det kan spores af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv) ville være lidt længere end sædvanlig tid, som vil tilføje yderligere 5 til 10 dage, som en forsinkelse.

Returnerer Udtrykket

Hvis du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodningen om tilbagebetaling eller ombytning til en ny.

Hvis du har modtaget en forkert vare, varerne skal returneres i original og ubrugt stand og skal desuden være i den originale kasse og dens emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs hele den beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt har derefter lader til at sikre, at Vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varerne, som er den virksomhed, ud fra den beskrivelse.I denne situation, vil Vi bede dig kontakte os omgående, så Vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og Vi værdsætter Din virksomhed.

Om Os

Efter 4 år vellykkede skud på www.simonemoelle.dk, besluttede vi at begynde vores nirvana.I øjeblikket er vi specialiseret i tøj, smykker, legetøj, redskaber, indbo -, skønheds-og helseprodukter.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Pujiang, mall råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder med den mest konkurrencedygtige priser sammenlignet med forhandler for at få lignende eller identiske produkter.Vi yder ikke indfødt - talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os på ethvert tidspunkt, før og efter dit køb.Vi er forpligtet til 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Tags: xs max spanien eagle.

  • Element Type: Hovedbeklædning
  • Køn: KVINDER
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mønster Type: Solid
  • Funktion: Dekorere
  • Stil: Mode
  • Model-Nummer: HR0580
  • Type: Elastisk Hår Bånd
  • Udgivelsesdato: Spring2021
  • Gældende Scene: Casual
  • Materiale: Legering
  • Relevant Sæson: Fire Sæsoner

Relaterede varer