4stk/ Set Hunde, Udendørs Sko Sikker Reflekterende Vandtæt Sko Til Sport Hvalp Slid-resistente beskyttelsesstøvler Tpr Såler
4stk/ Set Hunde, Udendørs Sko Sikker Reflekterende Vandtæt Sko Til Sport Hvalp Slid-resistente beskyttelsesstøvler Tpr Såler
Sku: w79397
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr27.97 kr36.80

Beskrivelse:

Produkt Beskrivelse:

Konto Type:Pet Sko

Materiale:Anti-slip Læder,TPR,Gummi,Vandtæt tøj

Farve:Blå,Orange

Målgruppe:Hunde

Anledning:Alle Lejligheder

Funktion:Normal

Størrelse(S,længde,bredde):5.5 cm/2.17",5 cm/1.97"

Størrelse(M,længde,bredde): 6 cm/2.36",5.5 cm/2.17"

Størrelse(L,længde,bredde):7 cm/2.76",6,5 cm/2.56"

Størrelse(XL,længde,bredde):8 cm/3.15",7 cm/2.76"

Størrelse(XXL,længde,bredde):9 cm/3.54 tommer,8 cm/3.15"

Funktioner:

1. Bred Anvendelse: brug af denne type sko er ikke begrænset af sted, og de kan bruges indendørs og udendørs, hvilket er økonomisk og praktisk.

2. Materiale: disse sko vedtage den høje kvalitet, vandtæt stof, og den er blød og behagelig at give den bedste brugeroplevelse, og være tilgængelige for at vaske.Den nederste bruger TPR materiale, og sålen er slidstærk og modstandsdygtig overfor slid, og det vil ikke skade foden huden af hund.

3. Beskyttende: anti-skid design kan reducere risikoen for at glide og såre sig selv i regn eller sne dage.Varm cashmere design kan holde hunde varm og få dem væk fra kulde og forhindre dem i at blive syge.

4. Design: enkel stil og mode design er velegnet til alle typer af hunde og dekorere dem godt, for at gøre dem attraktive til at blive fokus for hunde og vise din unikke smag af mode.Produktet er to forskellige og smukke farve designs og størrelser er nok, så du kan vælge den foretrukne én efter dine hobbyer og størrelsen på din hund.

5. Let at Bære: magic stickers design lad din kan føle sig let til at bære sko til din hund, og den justerbare design kan også tillade dig at justere størrelse i forhold til størrelsen af din hund foden for at gøre dem mere trygge, og de vil samarbejde med dig.

Pakken Indeholder:

1 x pet sko

Bemærkninger:

1. Lad 1-3 cm forskel på grund af manuel måling og 3-5 g for forskellen mellem forskellige farver.

2. På grund af skærmen forskel, farven kan være lidt forskel fra, hvad du forventer, skal du tillade det.

Tags: xs telefonen tilfælde stykke.

  • Type: Hunde
  • type 2: pet produkt
  • Materiale: PU
  • Type 7: dog støvler
  • type 4: Dog Forsyninger
  • type 1: Efterår/Vinter